Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Creare cont nou de email pe Outlook.com
Creare cont nou de email pe Outlook.com 4.9 out of 5 based on 9 votes.
( 9 Votes )

Outlook.com este serviciul de email gratuit pus la dispozitie de Microsoft. Acest serviciu de email gratuit se evidentiaza prin simplitatea utilizarii, eficienta filtrului de mesaje nesolicitate (SPAM) si prin posibilitatea de a accesa mesajele folosind programe de email obisnuite gen Mozilla Thunderbird.

Crearea unui cont de email pe Outlook.com este foarte simpla, pentru a-ti crea un cont nou urmeaza pasii de mai jos:

1. Acceseaza pagina de creare cont nou pe Outlook.com disponibila la adresa https://signup.live.com/signup.aspx si completeaza numele si prenumele tau, adresa de email pe care doresti sa o folosesti (poti alege intre domeniile @outlook.com, @live.com si @hotmail.com) si o parola formata din cel putin 8 caractere:

Creare cont nou de email pe outlook.com

2. Deruleaza mai jos si alege "Romania" la optiunea Country/region, completeaza data nasterii si apoi completeaza numarul tau de telefon sau o adresa de email pe care o ai deja (aceste informatii vor fi folosite la recuperarea parolei in caz de nevoie):

Creare cont nou de email pe outlook.com

3. Deruleaza mai jos si introdu caracterele din imaginea afisata in campul special destinat si apoi apasa butonul "Create account" pentru a crea noul tau cont de email pe outlook.com:

Creare cont nou de email pe outlook.com

4. Mai departe apasa pe butonul "Continue to inbox" pentru a accesa pentru prima data noul tau cont de email pe Outlook.com:

Creare cont nou de email pe outlook.com

5. In casuta de email Outlook.com poti crea un mesaj nou accesand optiunea "New" din partea superioara a paginii si verifica sosirea noilor mesaje apasand pe butonul in forma de sageata rotunda din dreapta titlului "Folders":

Creare cont nou de email pe outlook.com

Acest tutorial este creat folosind un calculator cu sistem de operare Windows 7 si Internet Explorer 11, pentru alte versiuni exista posibilitatea sa apara mici diferente fata de imaginile prezentate.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# ionita marin 11-10-2014 03:21
experienta me este ajutorul dvs si ma impac bine si u limba eng daca e tradusa asta este ne-am nascut pe teritoriul Rominiei si cu ce am crescut aia am invatat cine e de vina?
 
Tutoriale noi si populare: