Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Ask.fm, cont nou, poza de profil si intrebari anonime
Ask.fm, cont nou, poza de profil si intrebari anonime 4.9 out of 5 based on 8 votes.
( 8 Votes )

Ask.fm este cea mai noua retea de socializare in momentul de fata. Pe Ask.fm sunt in prezent peste 80 de milioane de utilizatori iar Ask.fm este disponibil si in limba romana. Activitatea pe Ask.fm este mult mai simpla decat pe Facebook sau Google Plus si consta in a pune intrebari prietenilor tai sau celorlalti utilizatori ai retelei. Intrebarile pe Ask.fm pot fi si anonime, lucru care face ca Ask.fm sa fie interesant pentru cei mai timizi si deopotriva pentru hateri :-) In plus toate intrebarile si toate raspunsurile de pe Ask.fm pot fi vazute de oricine pe internet, chiar si fara a avea cont pe Ask.fm.

Pentru a pune intrebari sau pentru a raspunde la intrebari pe Ask.fm trebuie mai intai sa iti faci cont nou.

Crearea unui cont nou pe Ask.fm este foarte simpla si poti folosi de la inceput limba romana, vezi pasii de mai jos pentru a-ti crea unul:

1. Acceseaza pagina de inregistrare a unui cont nou pe Ask.fm disponibila la adresa Ask.fm si in partea de jos a paginii alege optiunea Romana:

Cont nou Ask.fm romana

2. Apasa pe butonul "Inregistrare" pentru a incepe crearea unui cont nou pe Ask.fm:

Cont nou Ask.fm romana

3. Aici poti alege sa iti creezi contul imedit prin Facebook sau Twitter prin apasarea butoanelor din partea dreapta. In cazul in care vrei ca numele tau sa fie diferit de cel din contul de Facebook sau Twitter atunci poti introduce numele tau, numele de utilizator si parola in partea stanga a ecranului:

Cont nou Ask.fm romana

4. Apoi deruleaza mai jos in pagina de creare a unui cont nou pe Ask.fm si completeaza adresa ta de email si data nasterii. Alege apoi limba Romana din lista derulanta si introdu codul din imagine in campul respectiv. La final apasa pe butonul "Inregistrare":

Cont nou Ask.fm romana

5. In fereastra urmatoare a ocazia sa te conectezi pe Ask.fm cu prietenii tai de pe Facebook apasand pe butonul "Conecteaza-te la Facebook":

Cont nou Ask.fm romana

6. Ask.fm va avea nevoie de acces la contul tau de Facebook si la lista ta de prieteni pentru a-i putea adauga pe Ask.fm. Apasa butonul "OK" pentru a permite acest lucru:

Cont nou Ask.fm romana

7. Mai departe apasa pe butonul "Urmatorul" din partea de sus a ferestrei pentru a incheie inregistrarea noului tau cont Ask.fm:

Cont nou Ask.fm romana

8. In acest moment noul tau cont Ask.fm este inregistrat si poti vedea care este profilul tau public pe Ask.fm:

Cont nou Ask.fm romana

9. In continuare trebuie sa confirmi adresa ta de email inregistrata pe Ask.fm. Pentru asta verifica-ti casuta de email, deschide mesajul numit "Confirmare e-mail" si apasa pe link-ul de verificare trimis de Ask.fm:

Cont nou Ask.fm romana

10. Vei primi un mesaj de confirmare a adresei tale de email. Mai departe poti apasa butonul "Revenire la pagina principala" pentru a incepe sa folosesti Ask.fm:

Cont nou Ask.fm romana

11. Pentru a vedea toate intrebarile puse pe Ask.fm apasa pe butonul "Flux":

Foloseste Ask.fm romana

12. Pentru a vedea cei mai populari utilizatori de pe Ask.fm la un moment dat apasa pe butonul "Populari":

Foloseste Ask.fm romana

13. Intrebarile pe Ask.fm pot fi puse in mod anonim; asta inseamna ca atunci cand cineva iti pune o intrebare anonima nu vei avea cum sa aflii cine ti-a pus intrebarea respectiva. Pentru a evita o astfel de situatie ai optiunea de a interzice intrebarile anonime. Pentru a interzice intrebarile anonime acceseaza sectiunea "Setari" din partea superioara a contului tau Ask.fm si alege optiunea "Nu permit adresarea intrebarilor anonime":

Intrbari anonime Ask.fm romana

14. Poti modifica de asemenea modul in care Ask.fm te notifica despre activitatea prietenilor tai sau modul in care apar raspunsurile tale in reteaua Ask.fm. La final apasa butonul "Salvare" pentru a salva modificarile:

Intrbari anonime Ask.fm romana

Nota: Pentru a-ti adauga o poza de profil pe Ask.fm urmeaza tutorialul "Ask.fm, adaugare poza de profil"

De acum poti incepe sa utilizezi noul tau cont Ask.fm invitandu-ti prietenii in retea sau punandu-le intrebari si raspunzand celorlalti utilizatori de Ask.fm!

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Andreea Delia 10-10-2014 00:51
Mă bucur sa mă alătur vouă și sunt foarte curioasă ce se v a întâmplat
 
Tutoriale noi si populare: