Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Asculta muzica noua gratis cu Songr portabil
Asculta muzica noua gratis cu Songr portabil 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Songr este un program portabil gratuit cu care poti cauta si asculta foarte usor muzica online direct pe calculatorul tau. 

Programul de ascultat muzica Songr este foarte simplu si usor de folosit. Folosind Songr poti avea acces gratis de pe calculator la cea mai noua muzica din Romania si din lume dar poti asculta si melodii clasice, toate disponibile printr-o simpla cautare.

Pentru a asculta muzica ta preferata folosind Songr pe calculatorul tau urmeaza pasii de mai jos:

1. Acceseaza pagina oficiala de descarcare a programului de ascultat muzica Songr disponibila la adresa http://sites.google.com/site/getsongr/download si acceseaza link-ul de descarcare numit "Portable version":

 Muzica noua gratis cu Songr

2. Alege optiunea Open pentru a deschide imediat arhiva programului de ascultat muzica Songr:

Muzica noua gratis cu Songr

3. Dupa descarcarea pe calculator va fi deschisa imedait arhiva programului de ascultat muzica Songr; aici apasa cu butonul din dreapta pe folder-ul "Songr" si alege optiunea "Copy":

Muzica noua gratis cu Songr

4. Din sectiunea de navigare prezenta in partea stanga a ferestrei cauta "Desktop"-ul si apsa pe el cu butonul drept al mouse-ului tau, apoi alege optiunea "Paste":

Muzica noua gratis cu Songr

5. Folderul "Songr" va fi copiat imediat pe Desktop-ul calculatorului tau; deschide apoi acest folder si executa programul "Songr.exe":

Muzica noua gratis cu Songr

6. Alege optiunea "Run" pentru a porni programul de ascultat muzica Songr:

Muzica noua gratis cu Songr

7. Programul de ascultat muzica Songr are cele mai importante optiuni traduse in limba romana. Pentru a accesa interfata in limba romana apasa pe meniul "File" si alege optiunea "Settings":

Muzica noua gratis cu Songr

8. In fereastra de optiuni a programului de ascultat muzica gratis Songr deschide lista de traduceri:

Muzica noua gratis cu Songr

9. ...si selecteaza limba Romana:

Muzica noua gratis cu Songr

10. In final apasa butonul "OK" pentru a salva optiunile programului de ascultat muzica Songr:

Muzica noua gratis cu Songr

11. Pentru a incarca interfata in limba romana va trebui sa repornesti programul de ascultat muzica gratis Songr. Apasa butonul "OK" si reporneste manual programul:

Muzica noua gratis cu Songr

12. Pentru a asculta muzica noua cu programul gratuit Songr tot ce trebuie sa faci este sa introduci numele melodiei sau artistului tau preferat in caseta de cautare si sa apesi pe tasta "Enter". Poti de asemenea sa cauti doar o melodie sau un artist dar poti cauta si albume intregi. Songr va cauta muzica aleasa de tine si va incepe sa redea imediat cea mai buna varianta a melodiei:

Muzica noua gratis cu Songr

Programul de ascultat muzica Songr foloseste simultan 16 motoare de cautare de muzica pentru a gasi si a reda melodiile pe care le cauti. Poti cauta de asemenea muzica dupa versuri - daca stii cateva cuvinte dintr-o melodie dar nu stii melodia acceseaza optiunea "Cauta dupa versuri" disponibila in meniu si introdu versurile in caseta de cautare iar Songr va descoperi rapid melodia care contine versurile!

 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: