Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Blocheaza mesajele SPAM pe Yahoo Mail

Mail-urile SPAM sunt mesaje nedorite, reclame si mesaje de tip comercial. Unele dintre acestea pot contine virusi si de aceea este cel mai bine sa nu le accesezi. Yahoo va crea pe contul tau de e-mail un dosar special pentru filtrarea acestora, folderul SPAM, insa unele dintre ele trec de filtre si ajung in casuta de mesaje primite, adica Inbox.

Iata ce trebuie sa faci pentru a nu mai primii mesaje de tip SPAM:

1. Intra pe contul de mail folosind website-ul https://mail.yahoo.com.conectare yahoo mail

2. In partea dreapta a ferestrei de Yahoo selecteaza cerculetul din imagine si alege Settings (Setari):

blocare spam pe yahoo mail

 

3. Alege optiunea Security (Securitate):

 

blocarea mesajelor spam pe yahoo mail

 

4. In noua fereastra deschisa poti alege cat de des sa iti fie sterse automat mesajele din dosarul SPAM: o data pe saptamana (Once a week), o data la doua saptamani (Every two weeks) sau o data pe luna (Once a month). De preferat este prima optiune: Once a week pentru a sterge mesajele din folder in fiecare saptamana:

stergere mesaje spam

5. Din coloana cu setari aflata in partea stanga alege optiunea Blocked Adresses (Adrese blocate). In spatiul liber trece adresele de mail de la care stii ca primesti SPAM-uri. Exemplu: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza :

blocarea mesajelor spam pe yahoo mail

6. Adauga in lista de e-mail-uri blocate folosind butonul Block (Blocheaza) si apoi salveaza modificarile folosind butonul Save:

blocarea mesajelor spam pe yahoo mail

Nota: Pentru orice mail de tip SPAM pe care il primesti in Inbox este recomandat sa il blochezi direct folosind butonul SPAM din meniul disponibil atunci cand ai deschis mesajul:
 
blocare mail spam

Nu uita ca, de fiecare data cand deschizi un mesaj de tip SPAM, esti predispus sa infectezi calculatorul cu un virus, asa ca fa tot posibilul pentru a-ti proteja contul de yahoo mail si pentru a bloca aceste mesaje nedorite. Deoarece dosarul predestinat spamului se goleste automat la anumite intervale de timp, este bine sa verifici ce mailuri vor fi sterse pentru a nu pierde mesajele importante care sunt considerate de Yahoo ca fiind spamuri, dar de care tu poti sa ai nevoie.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: