Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Creare cont Twitter 4.1 out of 5 based on 27 votes.
( 27 Votes )

 

Folosind Twitter poti trimite informatii catre prietenii tai sau catre cei dragi prin intermediul unor mesaje text cu lungimea de maxin 140 de caractere (numite "Tweets"). De asemenea poti primi astfel de informatii de la prietenii tai care au cont Twitter si pe care alegi sa ii urmezi ("Follow").

Pentru a putea comunica pe Twitter trebuie sa-ti creezi mai intai un cont Twitter. Este simplu si gratuit, se face online si iti trebuie o adresa de email valida pentru verificare.

Pentru a crea un cont Twitter urmeaza pasii de mai jos:

Atentie: introducerea datelor personale pe site-uri publice gen Twitter atrage dupa sine riscul folosirii acestor date in scopuri pe care nu le poti prevedea sau controla. Alege cu grija datele si informatiile pe care le furnizezi la crearea acestui cont Twitter!

Pasul 1: Deschide pagina oficiala http://twitter.com si completeaza numele tau in campul "Full name", adresa ta de email in campul "Email" si parola pe care doresti sa o ai la contul de Twitter pe care il creezi. Apoi apasa pe butonul "Sign up" pentru a finaliza crearea acestui cont Twitter:

Creare cont Twitter

Atentie: O parola de complexitate slaba (gen 123456 sau numele tau) poate fi foarte usor ghicita si astfel iti vei pierde posibilitatea accesului la contul tau pe Twitter. Pentru a avea siguranta sporita parola trebuie sa contina cel putin 8 caractere si sa includa litere mici, litere mari, cifre si semne de punctuatie!

Pasul 2: Verifica informatiile pe baza carora vei crea contul tau pe Twitter. Asigura-te ca adresa de email este corecta, in caz contrar nu vei putea finaliza crearea acestui cont Twitter. Citeste termenii de utilizare a contului Twitter ("Terms of Service") si daca esti de acord apasa pe butonul "Create my account":

Creare cont Twitter

Pasul 3: Urmeaza adaugarea persoanelor pe care crezi ca este interesant sa le "urmaresti" ("Follow") - mesajele celor pe care ii "urmaresti" vor aparea in pagina contului tau Twitter si astfel vei avea acces rapid la ele. Poti cauta utilizatori existenti care au deja cont pe Twitter introducand numele lor in campul "Find users by name or topic" dupa care apesi pe butonul "Search"; sau poti rasfoi conturile de Twitter grupate dupa domenii in partea de jos a paginii, unde trebuie sa alegi optiunea "View all" din dreptul domeniului care te intereseaza. La final apasa pe butonul "Next step: Friends":

Creare cont Twitter

Pasul 4: Apoi ai posibilitatea sa descoperi daca persoanele cu care corespondezi pe email sau Messenger au si cont Twitter. Pentru moment vom sari peste acest pas (il poti relua mai tarziu) apasand pe butonul "Skip Import":

Creare cont Twitter

Pasul 5: Felicitari, acum contul tau Twitter este creat. Pentru a scrie un "Tweet" completeaza campul "What's happening" cu informatia pe care doresti sa o publici si apasa tasta Enter:

Creare cont Twitter

Pasul 6: Inca de la inceput twitter va trimite un mesaj de confirmare a contului Twitter pe adresa de mail pe care ai introdus-o la pasul 1. Twitter iti va reaminti acest lucru printr-un mesaj de avertizare afisat in partea superioara a contului tau de twitter:

Creare cont Twitter

Pasul 7: Pentru a confirma noul tau cont twitter mergi la adresa ta de email, deschide mesajul "Confirm your Twitter account" si apasa pe link-ul de confirmare a contului tau de twitter:

Creare cont Twitter

Nu in ultimul rand - anunta-ti prietenii si cunoscutii despre noul tau cont twitter!

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Marin Alexandru Tiberiu 12-11-2016 11:43
Îmi doresc sa am cont pe twiter
 
 
# Marin Alexandru Tiberiu 12-11-2016 11:42
Îmi doresc foarte mult sa am cont pe twiter
 
 
# Gheorghe cojoc 29-10-2016 07:47
Doresc sa am cont pe twiter
 
 
# Gheorghe cojoc 29-10-2016 00:53
Doresc Sam fac cont pe twitter
 
 
# rosudleonard 25-08-2015 16:48
Stefan
 
 
# Bianca Idk 07-06-2015 10:41
#BiancaIdk❤✋
 
 
# Bianca Idk 07-06-2015 10:40
Bianca ❤✋
 
 
# Leonid 31-10-2014 10:59
twitter
 
 
# Bobar Alexandru 19-08-2012 23:34
Salut sun alexandru bobar sunt din Campeni judet Alba si am hotarat,s-a fac si eu un cont pe Twitter.Am auzit ca este un foarte bun de socoalizare si de aiai am facut si Euuuu... :lol:
 
Tutoriale noi si populare: