Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Creare cont Hi5 4.4 out of 5 based on 44 votes.
( 44 Votes )

Hi5 este o retea de socializare foarte populara care permite partajarea pozelor si adaugarea de comentarii pe marginea lor, jocul in retea cu prietenii si o multime de alte facilitati interesante cum ar fi "Flirt", cadouri sau avatare. Pentru a beneficia de facilitatile Hi5 si pentru a-ti intalni prietenii care au cont pe Hi5 trebuie sa-ti faci un cont gratuit urmand pasii de mai jos:

Pentru a crea un cont nou de Hi5 ai nevoie de o adresa de email. Daca nu ai deja un cont de email urmeaza una din solutiile gratuite "Creare cont de email pe Gmail.com" sau "Creare cont nou pe Yahoo Messenger si Yahoo Mail"
Atentie: introducerea datelor personale pe site-uri publice gen Hi5.com atrage dupa sine riscul folosirii acestor date in scopuri pe care nu le poti prevedea sau controla. Alege cu grija datele pe care le faci publice si asigura-te ca acestea sunt bine protejate!

Pasul 1: Deschide pagina oficiala de creare cont Hi5 aflata la adresa http://www.hi5.com/friend/registration/displayRegistration.do si completeaza prenumele tau in campul "First Name", numele in campul "Last Name", adresa de email in campul "Email" si parola pe care doresti sa o ai pentru contul de Hi5 in campul "Password". Trebuie de asemenea sa selectezi genul tau la optiunea "Gender" si data de nastere in campurile "Birthdate". La final apasa butonul "Register!":

Creare cont Hi5

Pasul 2: La pasul urmator Hi5 poate sa verifice daca in corespondenta ta exista persoane care au deja cont de Hi5. Momentan vom sari peste acest pas (il poti relua mai tarziu) apasand pe butonul "Skip this step":

Creare cont Hi5

Pasul 3: Apoi va trebui sa incarci poza ta de prezentare pe Hi5. Pentru asta apasa pe butonul "Browse" pentru a putea alege o poza din calculatorul tau:

Creare cont Hi5

Pasul 4: Selecteaza din calculatorul tau poza pe care doresti sa o ai la contul tau de Hi5 si apasa butonul "Open":

Creare cont Hi5

Pasul 5: Apoi apasa butonul "Upload"pentru a incarca poza ta in contul de Hi5 pe care il creezi:

Creare cont Hi5

Pasul 6: Verifica daca poza pe care ai incarcat-o arata asa cum iti doresti sa fie vazuta de ceilalti utilizatori de Hi5 si daca este in regula apasa butonul "Continue":

Creare cont Hi5

Pasul 7: La pasul urmator ai cateva optiuni cum ar fi crearea unui avatar pentru Hi5, accesul la jocurile din reteaua Hi5 sau la Flirt. Momentan vom sari peste acesti pasi (ii poti relua mai tarziu) apasand pe butonul "Go to your homepage":

Creare cont Hi5

Pasul 8: Primul lucru pe care trebuie sa il faci in pagina contului tau Hi5 este sa iti validezi contul si adresa de email introduse la pasul 1. Pentru asta deschide email-ul tau si cauta mesajul de verificare primit de la Hi5. In acel mesaj se afla un cod de verificare; copiaza codul de verificare si introdu-l in campul "Validation Method 2" dupa care apasa pe butonul "Activate":

Creare cont Hi5

Pasul 10: Felicitari, acum contul tau de Hi5 este gata! Poti incepe sa cauti prietenii tai care au cont pe Hi5 la optiunea "Friends" si ii poti invita la jocuri in sectiunea "Games":

Creare cont Hi5

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Mihai Moldovan has their 22-09-2015 17:27
vreau cont
 
 
# adriana ghenu 29-10-2014 11:30
nice
 
 
# Crysty 30-08-2012 15:26
tare hi5
 
 
# Mihai Ciupea 06-06-2012 19:44
Vreau sa ma alatur hi5
 
 
# lucian 17-04-2012 08:37
lasa faptele sa vb nu eu
 
 
# lucian 17-04-2012 08:36
arat fapte nu vb
 
 
# alin rinea 17-04-2012 01:52
interesant
 
 
# mitrofanionut 10-04-2012 10:11
e un joc frumos
 
Tutoriale noi si populare: