Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Creare cont Google+ 4.7 out of 5 based on 26 votes.
( 26 Votes )

 

Google a lansat catre public propria retea sociala denumita Google+. Cu facilitati noi precum "hangouts" sau "cercurile" de prieteni si cunoscuti si cu modul intuitiv de folosire Google+ promite o experienta cel putin la fel de placuta si interesanta ca si Facebook. Accesul la Google+ este gratuit iar conectarea se face urmand pasii de mai jos:

Atentie: Pentru a te putea conecta la Google+ trebuie sa-ti creezi un cont "general" Google; operatiunea dureaza cateva minute, vezi solutia "Creare cont de email pe gmail.com"

Pasul 1: Deschide pagina oficiala de conectare la Google+ https://plus.google.com si apasa pe butonul "Conectare" pentru a incepe conectarea contului tau la Google+ :

Creare cont Google+

Pasul 2: Introdu datele de autentificare ale contului tau Google pentru conectarea la Google+ si apasa pe butonul "Conectati-va":

Creare cont Google+

Pasul 3: Apasa pe optiunea "Adaugati fotografia dvs." pentru a incarca fotografia de profil a contului tau Google+:

Creare cont Google+

Pasul 4: Apasa pe butonul "Selectati o fotografie de pe computerul dvs.":

Creare cont Google+

Pasul 5: Selecteaza imaginea pe care vrei sa o adaugi la contul tau Google+ si apasa butonul "Open":

Creare cont Google+

Pasul 6: Asteapta incarcarea pozei tale in profilul tau Google+:

Creare cont Google+

Pasul 7: Verifica poza pe care ai incarcat-o si foloseste functiile de rotire sau taiere disponibile pentru a ajusta poza astfel incat sa arate asa cum doresti sa apara in final prietenilor tai din reteaua Google+. La final apasa pe butonul "Selectati ca fotografie de profil" pentru a finaliza adaugarea pozei tale la Google+:

Creare cont Google+

Pasul 8: Asteapta ajustarea pozei si introducerea ei in profilul tau Google+ (dureaza maxim 1 minut):

Creare cont Google+

Pasul 9: O idee buna este sa citesti "Politica de confidentialitate Google+", in acest fel vei fi la curent cu informatiile pe care le faci publice pe Google+ si cu modul in care acestea vor fi folosite. Daca esti de acord cu aceste conditii apasa pe butonul "Inscrieti-va" pentru a finaliza crearea contului tau Google+:

Creare cont Google+

Pasul 10: In final vei ajunge la pagina principala a contului tau Google+:

Creare cont Google+

Google organizeaza informatiile sociale intr-ul "Flux" in care poti vedea amestecate noutati create de prietenii tai si de tine. Pentru a adauga prieteni in Google+ poti trimite invitatii, poti sa iti incarci agenda sau poti accesa optiunea "adăugaţi mai multe persoane în cercurile dvs.". Apoi poti organiza pe toata lumea in "Cercuri" astfel incat sa poti gestiona cu usurinta audienta informatiilor tale de pe Google+.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Cornenas.Ion.nelutu 07-06-2015 15:40
Este foarte bun si chiar indicat google plus pentru cei interesati de ceva deosebit !
 
Tutoriale noi si populare: