Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Optimizare, modificare Download si instalare teme pentru Windows 7

Microsoft pune la dispozitie utilizatorilor de Windows 7 o gama foarte larga de teme vizuale si audio, menite sa aduca prospetime sistemului tau de operare.

Pentru a descarca si instala noi teme vizuale si audio, este necesar sa urmaresti acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala a temelor WIndows 7 oferite de Microsoft la adresa http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows/downloads/personalize/themes :

Download si instalare teme pentru Windows 7

Pasul 2. Alege-ti un subiect preferat din meniul aflat in stanga paginii, dupa care apasa pe link-ul Descarcati aflat sub tema Windows 7 propriu-zisa:

Download si instalare teme pentru Windows 7

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a imaginii. Apasa butonul Open pentru a descarca si rula automat instalarea temei pentru Windows 7 Intel si Asus - In cautarea incredibilului pe calculatorul tau:

Download si instalare teme pentru Windows 7

Pasul 4. In mod automat se va deschide meniul de personalizare al sistemului tau de operare. De asemenea, tema Windows 7 aleasa este instalata in sectiunea My Themes:

Download si instalare teme pentru Windows 7

Pasul 5. Tema vizuala si audio Intel si Asus - In cautarea incredibilului este acum aplicata pe desktop-ul tau:

Download si instalare teme pentru Windows 7

Felicitari! Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii temelor Windows 7 oferite de Microsoft! Spor la instalat cat mai multe teme.

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: