Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Dropbox pentru Android - descarcare si instalare
Dropbox pentru Android - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Dropbox reprezinta un program gratuit ce ofera servicii de stocare a fisierelor online si file sharing - numite si servicii de cloud storage. Dropbox este ideal si foarte util celor care doresc sa aiba acces la fisierele personale oricand, prin intermediul Internetului, chair daca nu au acces direct la calculatorul personal. Serviciile Dropbox necesita instalarea clientului Dropbox in calculatorul tau si crearea unui cont gratuit Dropbox, cu o capacitate de stocare de 2GB.

Avand in vedere ca serviciile de tip cloud au o adevarata ascensiune in ultima perioada, punandu-se accent din ce in ce mai mult pe mobilitatea, utilitatea si functionalitatea acestora, programatorii de la Dropbox au reusit sa extinda aceasta functionalitate chiar mai departe de segmentul calculatoarelor, oferind versiunea Dropbox si pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Orice telefon bazat pe platforma Android poate descarca cu usurinta aplicatia gratuita Dropbox de pe Google Play, fiind astfel conectat cu fisierele necesare oriunde s-ar afla, prin intermediul Internetului.

Pentru a descarca si instala aplicatia gratuita Dropbox de stocat fisiere online pe telefonul tau cu sistem de operare Android, nu este necesar decat sa urmaresti acesti simpli pasi:

Nota: Pentru a citi mai intai articolul cu versiunea Dropbox pentru calculatoare, click pe acest link: Dropbox - descarcare si instalare.

Pasul 1. Deschide meniul aplicatiilor din telefonul tau cu sistem de operare Android si apasa pe aplicatia Play Store:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 2. In cadrul aplicatiei Google Play, tap pe butonul Search, evidentiat si in imaginea de mai jos:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 3. Continua prin introducerea cuvantului dropbox in campul aferent, dupa care apasa butonul Search:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 4. Vei observa aparitia unei liste cu aplicatiile gasite de catre sistemul search, implementat in Google Play. Tap pe Dropbox pentru a continua procesul de instalare al aplicatiei de file sharing Dropbox in telefonul tau:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 5. Continua spre instalarea aplicatiei gratuite de file sharing Dropbox pentru Android, printr-un tap pe butonul Install:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 6. Verifica atent permisiunile cerute de aplicatia Dropbox si daca esti de acord cu ele porneste instalarea propriu-zisa in telefonul tau a aplicatiei de stocat fisiere online Dropbox, accesand butonul Accept & download:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 7. Asteapta ca aplicatia gratuita Dropbox sa fie descarcata si instalata in telefonul tau cu sistem de operare Android:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 8. In acest moment, aplicatia gratuita Dropbox pentru stocare/accesare fisiere online este instalata in telefonul tau si este gata de utilizare. Apasa butonul Open si aplicatia va porni:

Dropbox pentru Android - descarcare si instalare

Nota: Crearea unui cont Dropbox/logarea cu un cont existent Dropbox se face in acelasi mod ca si la versiunea de pe calculator, solutiile fiind similare.

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii aplicatiei gratuite Dropbox pe telefonul tau cu sistem de operare Android. Acum poti accesa tehnologia cloud storage cu multa rapiditate si usurinta, direct de pe telefonul tau bazat pe platforma Android si conectat la Internet. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Google Play 3.4.7. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Google Play, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: