Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Android Booster - utilizare
Android Booster - utilizare 4.7 out of 5 based on 12 votes.
( 12 Votes )

Android Booster - utilizare

Android Booster reprezinta o aplicatie pentru sistemele de operare Android ce are rolul de a asigura buna functionare si stabilitate a telefonului sau a tabletei tale. Android Booster are proprietatea de a inchide procesele care ingreuneaza sistemul de operare, eliberand astfel memoria ram a telefonului precum si proprietatea de a monitoriza traficul conexiunilor la Internet si consumul de energie al telefonului.

Pentru a utiliza aplicatia gratuita Android Booster pe telefonul tau bazat pe sistemul de operare Android, nu este necesar decat sa urmaresti acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in telefonul tau aplicatia gratuita Android Booster, citeste intai acest articol: Android Booster - descarcare si instalare

Pasul 1. Cea mai usoara si rapida modalitate de a accesa serviciile Android Booster o reprezinta setarea widget-ului aplicatiei. Apasa ecranul si tine apasat acolo unde doresti ca widget-ul aplicatiei gratuite Android Booster sa fie instalat, pana vei observa aparitia meniului Add to Home screen:

Android Booster - utilizare

Pasul 2. Continua apasand pe butonul Widgets:

Android Booster - utilizare

Pasul 3. Selecteaza din lista widget-ul Android Booster, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Android Booster - utilizare

Pasul 4. In acest moment, widget-ul aplicatiei Android Booster de intretinere a sistemului de operare este instalat si gata de utilizare. Optimizarea sistemului de operare Android prin intermediul Android Booster se face foarte simplu, prin actionarea butonului Optimize:

Android Booster - utilizare

Pasul 5. Aplicatia gratuita Android Booster iti va oferii posibilitatea de a selecta manual, in functie de preferinte si nevoi, procesele neutilizate care ocupa memoria ram sau anumite functii ale telefonului care consuma inutil bateria. Executa o optimizare completa, accesand butonul Optimize:

Android Booster - utilizare

Pasul 6. Acum sistemul de operare Android al telefonului sau tabletei tale este optimizat si intretinut prin intermediul Android Booster. Memoria ram a fost eliberata de procesele inutile, iar bateria telefonului va avea un randament mai bun. De asemenea, aplicatia gratuita Android Booster ofera posibilitatea utilizatorilor de a optimiza sistemul de operare Android mai in detaliu. Apasa butonul Android Booster, evidentiat in imaginea de mai jos:

Android Booster - utilizare

Pasul 7. Urmeaza setarea avansata a aplicatiei Android Booster. Citeste licenta de utilizare a aplicatiei gratuite Android Booster, apoi tap pe butonul Agree:

Android Booster - utilizare

Pasul 8. Seteaza, in functie de preferinte si nevoi, limita maxima de trafic in Internet a telefonului tau. Odata atinsa aceasta limita vei fi instiintat cu privire la acest aspect de catre Android Booster. Continua printr-un tap pe butonul Next:

Android Booster - utilizare

Pasul 9. In aceasta etapa, procesul de setare al aplicatiei gratuite Android Booster iti va sugera sa instalezi widget-ul, lucru pe care deja l-ai facut la pasul 4. Tap pe butonul Use Now si meniul avansat al aplicatiei gratuite Android Booster va porni: 

Android Booster - utilizare

Pasul 10. Meniul avansat al aplicatiei Android Booster ofera o perspectiva mai buna asupra starii sistemului tau de operare Android. Android Booster poate fi manipulat mai in detaliu prin intermediul meniului Utilities, facilitand o optimizare si o intretinere cat mai avansata. Cu toate acestea, o simpla apasare a butonului Optimize va fi de ajuns, optimizarea standard a aplicatiei Android Booster fiind suficienta pentru cea mai mare parte dintre utilizatori:

Android Booster - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii aplicatiei gratuite Android Booster, valabila pentru telefoanele si tabletele bazate pe platforma Android. Acum poti optimiza si intretine sistemul de operare Android foarte usor, cu doar cateva tap-uri regulate! Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Android Booster 1.6. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Android Booster, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: