Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile ASTRO Manager pentru Android - utilizare
ASTRO Manager pentru Android - utilizare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

ASTRO File Manager reprezinta un manager de fisiere si directoare gratuit, special creat pentru sistemul de operare Android, destinat telefoanelor mobile si tabletelor. ASTRO Manager se remarca prin usurinta cu care utilizatorii pot naviga prin directoarele telefonului sau tabletei, avand posibilitatea de a aduce modificari acestora, cum ar fi stergere, redenumire, mutare etc. De asemenea, aplicatia gratuita ASTRO File Manager ofera utilizatorilor de Android si alte elemente importante, cum ar fi functia Task killer, foarte utila celor care doresc sa inchida anumite aplicatii pe care nu le folosesc in vederea eliberarii memoriei telefonului sau a tabletei, functia Application Back-Up ce are rolul de a crea si salva un back-up al aplicatiilor tale, precum si functia SD Card Usage ce ofera informatii cu privire la utilizarea cardului SD instalat in telefonul tau.

Pentru a invata cum sa utilizezi managerul gratuit de fisiere ASTRO File Manager, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in telefonul sau tableta ta aplicatia gratuita ASTRO File Manager, citeste intai acest articol: ASTRO Manager pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita ASTRO File Manager din meniul sistemului de operare Android:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 2. In cadrul aplicatiei gratuite ASTRO Manager, vei observa scurtaturile catre directoarele Pictures, Documents si Music ce au rolul de a facilita accesarea acestora, precum si butoanele de accesare a functiilor Application Back-up, Task killer si SD Card Usage. Continua spre managerul de fisiere si directoare, actionand butonul Manage My Files:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 3. Managementul fisierelor si directoarelor din telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android este foarte usor de realizat prin intermediul ASTRO File Manager. Selecteaza un director, la alegere, prin apasarea acestuia si mentine apasat pana apare meniul cu actiuni:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 4. Din meniul cu actiuni al aplicatiei gratuite ASTRO File Manager, selecteaza cu un simplu tap actiunea pe care o doresti (pentru exemplu, actiunea folosita a fost cea de copiere a directorului, fiind apasat butonul Copy):

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 5. Deschide printr-un tap locatia in care directorul selectat va fi copiat prin intermediul managerului de fisiere gratuit ASTRO File Manager:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 6. Odata deschis directorul desinatie, actioneaza butonul Paste, aflat in meniul principal al managerului de fisiere gratuit ASTRO File Manager:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 7. Asteapta ca procesul de copiere prin intermediul aplicatiei gratuite ASTRO Manager pentru Android sa se incheie cu succes:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Pasul 8. In acest moment, directorul/fisierul selectat a fost copiat in noua locatie. Urmand aceleasi principii, poti manipula directoarele/fisierele aflate in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android utilizand si alte actiuni, cum ar fi Move, Rename, Delete etc:

ASTRO Manager pentru Android - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii functiilor de baza ale aplicatiei gratuite ASTRO File Manager pentru Android. Acum poti manipula directoarele/fisierele aflate in telefonul sau tableta ta rapid si usor, fara batai de cap. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si ASTRO File Manager 3.1. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei ASTRO File Manager, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: