Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare
Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare 4.5 out of 5 based on 198 votes.
( 198 Votes )

Yahoo Messenger reprezinta unul dintre cele mai cunoscute programe gratuite de instant messaging avand foarte multi utilizatori in toata lumea. Asa cum era de asteptat, Yahoo Messenger s-a extins rapid pe toate platformele software, Android nefacand exceptie. Aplicatia gratuita de instant messaging Yahoo Messenger poate fi descarcata cu usurinta de pe Google Play.

Pentru a descarca si instala instant messenger-ul gratuit yahoo Messenger in telefonul sau tableta ta, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Incearca si ultima versiune a programului Yahoo Messenger pentru calculatoare. Pentru tutorial descarcare si instalare, citeste acest articol: Descarcare si instalare Yahoo Messenger 11.5 in Romana.

Pasul 1. Deschide meniul aplicatiilor din telefonul tau cu sistem de operare Android si apasa pe aplicatia Play Store:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 2. In cadrul aplicatiei Google Play, tap pe butonul Search, evidentiat si in imaginea de mai jos:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 3. Continua prin introducerea cuvintelor yahoo messenger in campul aferent, dupa care apasa butonul Search al aplicatiei Google Play:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 4. Vei observa aparitia unei liste cu aplicatiile gasite de catre sistemul search, implementat in Google Play. Tap pe Yahoo Messenger pentru a continua procesul de instalare al instant messenger-ului gratuit Yahoo Messenger pentru Android in telefonul tau:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 5. Continua spre instalarea aplicatiei gratuite Yahoo Messenger pentru Android, printr-un tap pe butonul Install/Download:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 6. Porneste instalarea propriu-zisa in telefonul sau tableta ta a aplicatiei gratuite Yahoo Messenger, accesand butonul Accept & download:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 7. Asteapta ca aplicatia de instant messaging Yahoo Messenger sa fie descarcata si instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 8. In acest moment, aplicatia gratuita Yahoo Messenger este instalata in telefonul tau si este gata de utilizare. Apasa butonul Open si aplicatia va porni:

Yahoo Messenger pentru Android - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii in telefonul sau tableta ta a aplicatiei gratuite de instant messaging Yahoo Messenger, prin intermediul Google Play. Acum poti pastra legatura cu alti utilizatori de Yahoo Messenger direct de pe telefonul sau tableta ta conectata la Internet. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Google Play 3.4.7. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Google Play, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Militaru Maria 05-12-2016 11:51
Am nevoie sa reactivez messingerul
 
 
# Popan 22-11-2016 12:41
CUm instalez messenger pe un mobil cu sistem de operare Windows?
 
 
# Szotta Iosif 24-04-2016 12:38
Nu pot instala pe tableta yaho mesemger
 
 
# neda viorica 06-12-2015 17:47
cum sa instalez yahoo messenger pe un telefon e-boda android 4.2.2.nu am google play ci magazin play ma puteti ajuta va rog frumos
 
 
# Alex Moise 06-12-2015 21:57
Buna Viorica, deschide Magazin Play si apasa pe semnul cu lupa, pentru cautare, apoi scrie Yahoo Messenger si apoi poti continua cu pasul 4 de mai sus! :-)
 
 
# neda viorica 06-12-2015 17:44
Am un telefon e-boda android 4.2.2.cum trebuie sa procedez pentru a instala yahoo messenger
 
 
# dobritoiu costinela 24-08-2014 19:06
cum pot descarca messenger plug in la o tableta tab ventos 10.1 va rog raspuns.
 
Tutoriale noi si populare: