Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Skype pentru Android - utilizare
Skype pentru Android - utilizare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Skype pentru Android - utilizare

Skype este un program gratuit ce ofera utilizatorilor de oriunde posibilitatea de a efectua apeluri telefonice cu video si conferinte prin intermediul Internetului. Avandu-si bazele cladite pe tehnologia VoIP (Voice over IP), Skype este recunoscut in toata lumea datorita calitatii pe care acesta o ofera, fiind net superior concurentilor. Programul gratuit Skype este valabil pe toate platformele software, inclusiv Android. Acesta poate fi descarcat de pe Google Play, sub forma de aplicatie gratuita.

Pentru a invata cum sa utilizezi instant messenger-ul Skype, initiind un apel telefonic de tip voce direct de pe telefonul sau tableta ta bazata pe platforma Android, nu este necesar decat sa urmaresti acesti simpli pasi:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare si instalare al aplicatiei gratuite Skype pentru Android prin intermediul Google Play: Skype pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita Skype din meniul principal al sistemului de operare Android, instalat pe telefonul tau:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 2. Tap pe butonul Continue pentru a avansa spre utilizarea instant messenger-ului Skype pentru Android:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 3. Vei fi instiintat cu privire la faptul ca aplicatia gratuita Skype nu reprezinta inlocuitorul retelei de telefonie traditionale, prin urmare apelurile de urgenta nu sunt valabile. Apasa butonul Accept pentru a continua:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 4. In aceasta etapa, aplicatia gratuita Skype de instant messaging si apelare audio/video iti va cere sa te loghezi la serviciile acesteia prin intermediul contului gratuit Skype. Introdu in campurile aferente contul personal Skype alaturi de parola acestuia, dupa care actioneaza butonul Sign in:

Atentie: In cazul in care nu ai creat inca un cont gratuit Skype, citeste intai acest articol: Skype pentru Android - creare cont Skype direct de pe telefon

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 5. Tap pe butonul Continue pentru a avansa spre utilizarea instant messenger-ului Skype pentru Android:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 6. In acest moment esti logat la serviciile Skype direct de pe telefonul sau tableta ta, prin intermediul contului tau gratuit si a aplicatiei Skype pentru Android. Continua spre initierea unui apel telefonic de tip voce, printr-un tap pe butonul Contacts:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 7. Vei observa lista contactelor introduse anterior in contul tau gratuit Skype. Apasa pe contactul cu care vrei sa initiezi un apel telefonic de tip voce (pentru exemplu, am folosit robotul Skype, numit Echo/Sound Test):

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 8. Pentru a initia un apel telefonic de tip voce prin intermediul aplicatiei gratuite Skype pentru Android, actioneaza butonul Call din sectiunea Voice call, evidentiat in imaginea de mai jos:

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 9. Skype va face automat legatura intre tine si persoana contactata. Odata initiat apelul, aplicatia Skype iti pune la dispozitie cateva butoane foarte utile (Nr.1 - opreste/porneste microfonul prin functia Mute/Unmute, Nr. 2 - comuta sursa audio intre speaker-ul telefonului sau a tabletei si difuzorul intern al device-ului, Nr. 3 - ofera posibilitatea de a adauga noi contacte in apel, creandu-se astfel o conferinta, Nr. 4 - Inchide apelul telefonic.):

Skype pentru Android - utilizare

Pasul 10. Aplicatia gratuita Skype de instant messaging si apelare telefonica audio/video se inchide apasand butonul Sign out evidentiat in imaginea de mai jos (Nr. 1.) si actionand butonul Yes. La urmatoarea accesare a messenger-ului Skype, acesta te va loga automat cu datele contului tau Skype:

Nota: Citeste si articolul Skype pentru Android - adaugarea unui nou contact  pentru a invata cum sa introduci noi contacte in lista contului tau gratuit Skype, direct de pe telefonul sau tableta ta.

Skype pentru Android - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari initierii unui apel telefonic de tip voce prin intermediul aplicatiei gratuite Skype pentru Android si a unui cont gratuit Skype. Acum poti contacta alti utilizatori ai serviciilor Skype cu multa usurinta si rapiditate. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Skype 2.8.0. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Skype, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: