Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Evernote pentru Android - utilizare

Evernote pentru Android - utilizare

Evernote reprezinta o aplicatie gratuita valabila pe multe plaftorme software (Windows, Android, iOS, Bada OS etc.) ce are rolul de a salva idei, notite, fotografii, sunete astfel incat utilizatorii sa-ai aduca aminte cu usurinta de anumite obiective. Aplicatia gratuita Evernote lucreaza simplu: cand ai ceva de facut sau doresti sa-ti notezi undeva anumite detalii pe care sa le poti accesa usor si sa nu le uiti, deschizi aplicatia, creezi de exemplu o notita in care introduci date cu privire la activitatea dorita, salvezi. Evernote iti va oferii posibilitatea de a accesa cu usurinta si rapiditate notitele tale, astfel incat sa nu uiti nimic important. De asemenea, reminder-ul gratuit Evernote pentru Android poate sincroniza datele salvate pe calculatorul tau cu cele de pe telefon sau tableta, avand intotdeauna, oriunde te-ai afla, notitele Evernote cu tine. Aplicatia gratuita Evernote pentru Android poate fi descarcata de catre orice utilizator de pe platforma Google Play.

Pentru a invata cum sa utilizezi aplicatia gratuita Evernote pentru Android (creare notita simpla + stergere), urmareste acesti pasi:

Nota: Daca nu ai instalat inca aplicatia gratuita Evernote in telefonul sau tableta ta bazata pe platforma Android, citeste intai acest tutorial: Evernote pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 1. Deschide aplicatia gratuita Evernote. Apasa butonul Create Account pentru a avansa catre crearea unui cont gratuit Evernote, pe baza caruia poti utiliza serviciile reminder-ului Evernote: 

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 2. Introdu in campurile aferente, in functie de preferinte, e-mail-ul tau, numele contului si parola, apoi tap pe butonul Create Account:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 3. Aplicatia gratuita Evernote te va loga automat la proaspatul cont creat. In acest cont vor fi salvate toate notitele tale, astfel incat sa fie usor accesibile de pe orice platforma software, printr-o portabilitate sporita. Continua prin simpla apasare a ecranului, oriunde doresti:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 4. Vei observa interfata aplicatiei gratuite Evernote pentru Android. Butoanele de creare a notitelor sunt New note (notita simpla), Snapshot (notita alaturi de fotografie), Audio (notita alaturi de inregistrare audio), Attach (notita alaturi de un atasament). Continua spre crearea unei notite Evernote simple, actionand butonul New note:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 5. Crearea unei notite Evernote se face foarte simplu. Introduci un nume notitei, dupa care inserezi mesajul, sistemul fiind foarte asemanator cu trimiterea unui SMS. De asemenea, meniul de creare al notitelor Evernote iti pune la dispozitie si o bara cu optiuni foarte utile, printre care insemnarea notitei, inserarea unui atasament, modificarea fontului si multe altele. Finalizeaza crearea notitei gratuite Evernote printr-un tap pe butonul Done:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 6. In acest moment, reminder-ul gratuit Evernote pentru Android incarca notita proaspat creata in contul tau Evernote, pentru a fi valabila de pe orice platforma software, nu doar de pe telefonul sau tableta ta. Actioneaza butonul Ok:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 7. Notitele Evernote pot fi citite cu un simplu tap pe butonul Notes, aflat in meniul principal al aplicatiei Evernote pentru Android:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 8. Aici vei regasi toate notitele Evernote salvate in contul tau. De asemenea, fiecare notita in parte are valabil un meniu cu optiuni de manipulare. Acceseaza meniul cu optiuni apasand lung ecranul telefonului sau al tabletei tale in dreptul notitei dorite, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 9. In acest meniu se regasesc multe optiuni foarte utile, cum ar fi Email a copy, Edit, sau Delete. Pentru exemplu, voi folosi optiunea Delete (stergere), datorita faptului ca este una dintre cele mai utilizate optiuni. Apasa butonul Delete:

Evernote pentru Android - utilizare

Pasul 10. Tap pe butonul Ok pentru a confirma stergerea notitei Evernote dorite:

Evernote pentru Android - utilizare

Acestia au fost pasii de baza ai utilizarii reminder-ului gratuit Evernote pentru Android prin crearea si stergerea unei notite simple Evernote. Pe acelasi principiu, din meniul Evernote, se pot crea notite mai complexe, alaturi de diverse atasamente, inregistrari audio sau fotografii. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Evernote 4.0.2. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Evernote, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: