Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile ES File Explorer pentru Android - utilizare

ES File Explorer pentru Android - utilizare

ES File Explorer reprezinta un manager de fisiere gratuit, special creat pentru sistemul de operare Android, destinat telefoanelor mobile si tabletelor. Aplicatia gratuita ES File Manager se remarca prin usurinta cu care utilizatorii pot naviga prin directoarele telefonului sau tabletei, avand posibilitatea de a aduce modificari acestora, cum ar fi stergere, redenumire, mutare etc. ES File Explorer poate fi descarcat de catre orice utilizator Android de pe platforma Google Play, accesibila cu ajutorul telefonului sau a tabletei tale.

Pentru a invata cum sa utilizezi managerul gratuit de fisiere ES File Explorer, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in telefonul sau tableta ta aplicatia gratuita ES File Explorer, citeste intai acest articol: ES File Explorer pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita ES File Explorer din meniul sistemului de operare Android:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 2. Continua spre utilizarea managerului de fisiere gratuit ES File Explorer, actionand butonul Yes: 

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 3. ES File Explorer va afisa succint cum poti manipula interfata acestuia cu usurinta. Apasa oriunde doresti pe ecranul telefonului sau a tabletei tale bazate pe platforma Android pentru a avansa:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 4. Managementul fisierelor si al directoarelor din telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android este foarte usor de realizat prin intermediul ES File Explorer. In partea superioara a interfetei aplicatiei gratuite ES File Explorer se regaseste meniul de selectare al sursei directoarelor si fisierelor, care poate fi modificat cu un tap. Pentru exemplu, vom executa operatia de copiere. Selecteaza un director, la alegere, prin apasarea lunga a acestuia pana la aparitia meniul cu actiuni: 

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 5. Din meniul cu actiuni al aplicatiei gratuite de file management ES File Explorer, selecteaza cu un simplu tap actiunea Copy:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 6. Deschide printr-un tap locatia in care directorul selectat va fi copiat (in cazul de fata directorul Android) prin intermediul managerului de fisiere gratuit ES File Manager:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 7. Odata deschis directorul desinatie, actioneaza butonul Paste, aflat in meniul principal al managerului de fisiere gratuit ES File Explorer:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Pasul 8. Asteapta ca procesul de copiere prin intermediul aplicatiei gratuite ES File Explorer pentru Android sa se incheie cu succes, dupa care directorul/fisierul copiat va fi valabil in noua locatie. Urmand aceleasi principii, poti manipula directoarele/fisierele aflate in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android utilizand si alte actiuni, cum ar fi Cut, Move to, Rename, Delete etc:

ES File Explorer pentru Android - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii functiilor de baza ale aplicatiei gratuite ES File Explorer pentru Android. Acum poti manipula directoarele/fisierele aflate in telefonul sau tableta ta rapid si usor, fara batai de cap. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si ES File Explorer 1.6.1.6. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei ES File Explorer, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: