Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Meebo IM pentru Android - utilizare
Atentie: Incepand cu luna iulie 2012 serviciul Meebo nu mai este disponibil! El a fost integrat in Google+ si pentru a-l folosi trebuie sa-ti faci cont pe Google+, sa-ti inviti prietenii si sa vorbesti cu ei folosind Google+ Chat!

Meebo IM pentru Android - utilizare

Meebo IM reprezinta o platforma web ce ofera posibilitatea utilizatorilor sa se conecteze rapid si fara alte programe aditionale la retelele de socializare MySpace, Facebook, Google Talk, precum si la retelele de instant messaging Yahoo, MSN, AOL/AIM etc. Datorita progresului fulminant pe care platforma software Android a avut-o in ultimii ani, programatorii Meebo au creat o aplicatie gratuita, numita Meebo IM, pentru telefoanele sau tabletele bazate pe sistemele de operare Android. Aplicatia gratuita Meebo IM pentru Android, la fel ca si versiunea web Meebo, asigura accesul rapid la retelele MySpace, Facebook, Google Talk, Yahoo, MSN, AOL/AIM etc. si poate fi descarcata de pe Google Play cu doar cateva tap-uri.

Pentru a utiliza instant messenger-ul gratuit Meebo IM pe telefonul sau tableta ta bazata pe platforma Android, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in telefonul sau tableta ta aplicatia gratuita Meebo IM, citeste intai acest articol: Meebo IM pentru Android - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita Meebo IM din meniul sistemului de operare Android:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 2. In aceasta etapa se regasesc termenii licentei de utilizare ai aplicatiei gratuite Meebo IM pentru Android. Afiseaza lista cu termenii licentei apasand pe Terms of Service si Privacy Policy. Dupa ce ai luat la cunostinta, actioneaza butonul Accept:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 3. Tap pe butonul Add pentru a adauga contul tau Yahoo, Facebook, MySpace, MSN etc. in lista instant messenger-ului Meebo IM pentru Android:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 4. Deschide meniul de tip cascada network, aflat in sectiunea Add Account, apasand pe sageata acestuia, evidentiata in imaginea de mai jos:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 5. Pentru exemplu, vom selecta Yahoo din lista meniului network si vom introduce in lista aplicatiei gratuite Meebo IM pentru Android contul personal Yahoo. Pe acelasi principiu se pot adauga si conturile Facebook, MySpace, MSN etc.

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 6. Completeaza campurile aferente cu datele contului tau Yahoo, dupa care tap pe butonul Add:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 7. In acest moment, instant messenger-ul gratuit Meebo IM pentru Android a adaugat in lista sa contul tau Yahoo. Logheaza-te la acesta prin simpla apasare a contului:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 8. Aplicatia gratuita Meebo IM te va conecta la contul tau Yahoo, afisand lista contactelor. Pentru a incepe o conversatie, continua prin apasarea unui contact valabil din lista:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 9. Conversatia prin intermediul instant messenger-ului Meebo IM pentru Android este foarte usor de initiat. Interfata este compusa din fereastra propriu-zisa in care vor aparea mesajele trimise si primite, tastatura si doua butoane esentiale (nr.1 - meniul cu emoticons; nr. 2 - comanda de trimitere a mesajului). Dupa ce ai initiat mesajul dorit, tap pe butonul Send si mesajul tau se va trimite:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Pasul 10. Dupa finalizarea conversatiilor, urmeaza procesul de delogare. Apasa butonul Menu al telefonului tau cu sistem de operare Android (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Home, Search, Back) si actioneaza butonul Sign off. In acest moment, messenger-ul gratuit Meebo IM s-a delogat de la contul tau Yahoo:

Meebo IM pentru Android - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari adaugarii unui cont Yahoo in lista aplicatiei gratuite Meebo IM pentru Android si utilizarii acestuia direct de pe telefonul sau tableta ta. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Meebo IM v22. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Meebo IM, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: