Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile JuiceDefender Battery Saver pentru Android
JuiceDefender Battery Saver pentru Android 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Acest tutorial ilustreaza pas cu pas cu poti mari autonomia bateriei telefonului tau cu minim de efort prin intermediul aplicatiei gratuite JuiceDefender Battery Saver pentru Android. Pentru a prezenta utilitatea aplicatiei JuiceDefender Battery Saver vom folosi un telefon bazat pe sistemul de operare Android 2.2 Froyo.

JuiceDefender Battery Saver reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii gratuite pentru Android, avand rolul de a marii autonomia bateriei telefonului sau a tabletei tale dezactivand sau diminuind anumite elemente cum ar fi luminozitatea ecranului cand energia bateriei ajunge la un prag critic presetat. JuiceDefender este o aplicatie de mici dimensiuni fiind bazata pe diferite profile de actiune (balance si aggressive valabile pentru versiunea gratuita; profilele customize si extreme au functionalitate foarte scazuta si/sau sunt exclusiv valabile variantei platite a aplicatiei). De asemenea, aplicatia gratuita JuiceDefender Battery Saver ofera optiunea Advanced, unde utilizatorii pot configura setarile de marire a autonomiei bateriei telefonului sau tabletei in functie de preferinte si nevoi.

JuiceDefender Battery Saver poate fi localizat/descarcat/instalat direct de pe platforma Google Play cu un simplu search bazat pe cuvintele juice defender.

Pentru a invata cum sa utilizezi serviciile aplicatiei gratuite JuiceDefender Battery Saver, urmareste cu atentie acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita JuiceDefender de marire a autonomiei bateriei telefonului sau a tabletei tale din meniul cu aplicatii al sistemului tau de operare Android:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Pasul 2. Aceasta este interfata aplicatiei gratuite JuiceDefender Battery Saver pentru Android. Asigura-te ca tab-ul Status este selectat, apoi tap pe butonul Enabled pentru a activa serviciile de battery saving ale aplicatiei JuiceDefender si seteaza profilul balanced prin apasarea butonul balanced (de regula, acest profil este selectat automat). Acest profil de marire a autonomiei este cel mai popular, aducand cu efecte minime asupra sistemului de operare o crestere semnificativa a vietii bateriei telefonului sau a tabletei tale bazate pe platforma Android:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Pasul 3. Un alt profil de crestere a autonomiei bateriei telefonului sau a tabletei tale pus la dispozitie de catre JuiceDefender este aggressive. Asa cum o spune si denumirea, acest profil abordeaza mai agresiv problema consumului, insa doar in momentul in care nivelul bateriei atinge un prag critic presetat; in cazul in care bateria telefonului sau a tabletei este incarcata, acest profil se va comporta similar cu cel balanced. Selecteaza profilul aggressive prin actionarea butonului aggressive, dupa care tap pe Confirm:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Pasul 4. Asteapta ca profilul JuiceDefender Battery Saver selectat sa fie incarcat cu succes:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Pasul 5. Optiunea Advanced a aplicatiei gratuite JuiceDefender pentru Android iti ofera posibilitatea de a configura setarile de marire a autonomiei bateriei telefonului sau tabletei in functie de preferinte si nevoi. Tap pe butonul Advanced, dupa care apasa pe Confirm:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Pasul 6. In acesta sectiune a aplicatiei gratuite JuiceDefender pentru Android vei observa aparitia unor butoane controls, schedules si triggers. In spatele fiecarui buton se afla setari avansate cu privire la profilele de crestere a autonomiei telefonului tau, cum ar fi activarea/dezactivarea transferurilor de date mobile, programul si frecventa de sincronizare a aplicatiilor ce folosesc date mobile, interval orar de functionare, intreruperea conexiunilor de date in momentul in care nivelul bateriei atinge un prag critic etc. Acestea pot fi modificate in functie de preferintele si nevoile fiecaruia:

JuiceDefender Battery Saver pentru Android - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii fiecarui profil de marire a autonomiei bateriei tale prin intermediul aplicatiei gratuite JuiceDefender Battery Saver pentru Android. Acum bateria telefonului sau a tabletei tale va avea viata prelungita datorita aplicatiei JuiceDefender Battery Saver. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si JuiceDefender 3.9.4. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Google Play, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: