Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile RealPlayer pentru Android
RealPlayer pentru Android 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

RealPlayer pentru Android

Acest tutorial iti arata pas cu pas cum poti asculta muzica, viziona filme si poze cu ajutorul player-ului gratuit RealPlayer pentru Android, direct de pe telefonul sau tableta ta. Se recomanda utilizarea aplicatiei RealPlayer deoarece ofera o calitate si o functionalitate mult ridicata fata de player-ul incorporat in sistemul de operare Android. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android 2.2 Froyo si ultima versiune a aplicatiei gratuite RealPlayer ce poate fi descarcata si instalata de pe platforma Google Play, urmand acest link: RealPlayer pentru Android.

RealPlayer pentru Android reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si utilizate playere multimedia valabile pentru aparatele mobile ce folosesc sistemele de operare Android. RealPlayer poate reda o multitudine de formate video si audio cum ar fi 3GP, AVI, MP3, JPG etc. Interfata aplicatiei este foarte sugestiva, fiind prietenoasa cu toate tipurile de utilizatori.

In acest toturial vom invata cum putem reda fisierele audio, video si foto aflate in telefonul sau tableta personala prin intermediul player-ului multimedia gratuit RealPlayer pentru Android. Nu este nevoie decat sa urmaresti acesti pasi foarte simpli:

Pasul 1. Acceseaza player-ul multimedia gratuit RealPlayer din meniul cu aplicatii al sistemului de operare Android. La prima accesare a aplicatiei vei fi instiintat cu privire la termenii licentei de utilizare (acestia pot fi cititi prin accesarea cu un tap a link-ului de culoare mov). Dupa ce ai luat la cunostinta, actioneaza butonul Accept:

RealPlayer pentru Android

Pasul 2. Continua catre utilizarea player-ului gratuit RealPlayer printr-un tap pe butonul Ok:

RealPlayer pentru Android

Pasul 3. Aceasta este interfata aplicatiei multimedia gratuite RealPlayer pentru Android. Dupa cum se poate observa, in partea superioara a ecranului telefonului sau tabletei tale se pot observa butoanele de comanda ale player-ului audio incorporat in aplicatie. Cu ajutorul filtrelor Playlists, Artists, Albums, Genres sau Songs poti deschide o lista clasificata in functie de acestea cu fisierele audio aflate in telefonul sau tableta personala. Pentru exemplu, vom apasa butonul Songs pentru a deschide o lista cu toate fisierele audio aflate in telefonul tau:

Nota: Player-ul audio, video si foto RealPlayer pentru Android va depista automat fisierele multimedia stocate in telefonul sau tableta ta.

RealPlayer pentru Android

Pasul 4. Selecteaza o melodie din lista pentru a porni redarea acesteia cu ajutorul player-ului audio RealPlayer pentru Android:

RealPlayer pentru Android

Pasul 5. In acest moment, RealPlayer pentru Android va reda fisierul MP3 selectat. Din meniul de comanda al player-ulu audio, evidentiat in imaginea de mai jos, poti opri, derula si schimba melodia. Intoarce-te la interfata principala RealPlayer prin apasarea butonului Back al telefonului tau bazat pe platforma Android (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Menu, Home, Search):

RealPlayer pentru Android

Pasul 6. Urmeaza deschiderea unui fisier video prin intermediul player-ului video gratuit RealPlayer pentru Android. Tap pe butonul Videos:

RealPlayer pentru Android

Pasul 7. Toate fisierele video stocate in telefonul tau vor fi depistate de aplicatia gratuita RealPlayer si le vei putea gasi in sectiunea All Videos. Continua prin deschiderea sectiunii All Videos:

RealPlayer pentru Android

Pasul 8. Vei observa o lista cu fisierele video filmate cu ajutorul telefonului tau sau stocate in memoria acestuia. Tap pe filmuletul dorit pentru a-l reda:

RealPlayer pentru Android

Pasul 9. RealPlayer pentru Android va porni redarea fisierului video. La fel ca in cazul player-ului audio, redarea filmuletelor poate fi controlata din meniul de comanda, evidentiat in imaginea de mai jos. Intoarce-te la interfata principala RealPlayer prin apasarea butonului Back al telefonului tau bazat pe platforma Android:

RealPlayer pentru Android

Pasul 10. Ultima etapa a tutorialului este si cea mai simpla si anume redarea fisierelor foto prin intermediul aplicatiei gratuite RealPlayer pentru Android. Tap pe butonul Photos:

RealPlayer pentru Android

Pasul 11. RealPlayer pentru Android va depista in mod automat toate fisierele foto realizate cu telefonul tau sau stocate in memoria acestuia. Pozele pot fi vizionate in detaliu prin simpla apasare a acestora:

RealPlayer pentru Android

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii player-ului audio, video si foto gratuit RealPlayer pentru Android. RealPlayer reda fisiere multimedia precum 3GP, AVI, MP3, JPG etc. direct pe telefonul sau tableta ta la o calitate mult mai ridicata decat player-ele incorporate in sistemul de operare Android. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si RealPlayer 0.0.0.61. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei RealPlayer, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Sergiu 19-08-2012 21:42
Buna, am exact versiunea de Android 2.2 Froyo si cand incerc sa instalez aplicatia, la pasul 2 mai exact, cand trebuie sa dau OK, dupa ce dau OK imi spune ca: "Nu sunteti autorizat sa folositi aceasta aplicatie". De la ce poate sa fie problema?
 
Tutoriale noi si populare: