Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Acest tutorial iti arata pas cu pas conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea comunica cu prietenii de pe Facebook Chat oriunde te-ai afla, mai usor si rapid, prin intermediul unui telefon mobil sau tablete cu sistem de operare Android si aplicatia gratuita Go!Chat pentru Android. Acest tip de comunicare pe reteaua de socialitate Facebook prin intermediul aplicatiei Go!Chat are cateva avantaje clare, dintre care enuntam usurinta sporita cu care poti trimite si citi mesaje direct din chat-ul retelei de socializare Facebook, rapiditatea de conectare la serviciile Facebook Chat fara a fi necesara utilizarea unui browser web de Internet sau navigarea pe pagina oficiala Facebook, interfata foarte sugestiva etc. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil cu sistem de operare Android 2.2 Froyo conectat la Internet si ultima versiune a aplicatiei gratuite Go!Chat for Facebook ce poate fi descarcata si instalata din cadrul platformei Google Play, urmand acest link: Download si instalare Go!Chat for Android.

Go!Chat pentru Android reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii pentru sistemele de operare Android care pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a utiliza cu multa usurinta si rapiditate chat-ul implementat in reteaua de socializare Facebook. Aplicatia gratuita Go!Chat pentru Facebook ofera acces direct la chat-ul Facebook, nemaifiind nevoie de un browser de Internet si navigarea pe pagina oficiala Facebook; este cel mai simplu mod de a utiliza serviciile chat-ului implementat in reteaua de socializare Facebook, fiind la indemana oricui doreste sa fie in legatura stransa cu prietenii de pe Facebook.

In acest tutorial vom invata care sunt pasii necesari utilizarii serviciilor Go!Chat pentru Facebook si ne vom familiariza cu interfata acestei aplicatii gratuite. Citeste cu atentie acesti pasi foarte simpli:

Atentie: Aplicatia Go!Chat pentru Facebook necesita conexiune la Internet permanenta pentru a functiona!

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita de mesagerie Go!Chat pentru Facebook instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play. La prima rulare a aplicatiei iti vor fi adusi la cunostinta termenii de utilizare ai aplicatiei. Dupa ce ai luat la cunostinta, apasa butonul I agree:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 2. Continua printr-un tap pe butonul Login:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 3. Vei fi redirectionat automat catre pagina de logare a retelei de socializare Facebook. Introdu datele aferente contului tau Facebook, apoi actioneaza butonul Log in:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 4. In functie de preferinte si nevoi, poti selecta ca parola ta sa fie salvata in vederea unei logari rapide la urmatoarea accesare a aplicatiei Go!Chat for Facebook sau poti opta pentru nepastrarea parolei. Pentru exemplu, am folosit optiunea Remeber, pentru a pastra datele in vederea unui login cat mai rapid la urmatoarea accesare a aplicatiei: 

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android 

Pasul 5. Urmeaza pagina cu informatii despre modul de lucru si in ce constau serviciile de mesagerie ale aplicatiei Go!Chat Facebook pentru Android, precum si instalarea propriu-zisa a aplicatiei gratuite Go!Chat for Facebook. Avanseaza catre utilizarea aplicatiei Go!Chat pentru Facebook direct pe telefonul sau tableta ta bazata pe sistemul de operare Android prin simpla actionare a butonului Install, evidentiat in imaginea de mai jos:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 6. Go!Chat Facebook pentru Android iti va cere permisiunea de a accesa serviciul Facebook Chat si lista ta cu prieteni, alaturi de explicatia privind necesitatea acestor perimisiuni. Apasa butonul Allow All pentru a oferi permisiunea si a avansa catre utilizarea aplicatiei Go!Chat pentru Facebook:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 7. Asteapta ca procesul de login si initializare a legaturii dintre Go!Chat for Facebook si serviciul de mesagerie Facebook Chat sa se incheie cu succes:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 8. In acest moment esti logat la chat-ul retelei de socializare Facebook prin intermediul aplicatiei gratuite Go!Chat pentru Android. Alege cu ajutorul unui simplu tap un prieten din lista caruia vrei sa-i transmiti un mesaj, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 9. Aceasta este fereastra prin intermediul caruia poti face schimb de mesaje cu prietenii tai de pe reteaua de socializare Facebook. Crearea unui mesaj si trimiterea lui este foarte simpla, nu este necesar decat sa compui mesajul dorit in campul Type to compose, dupa care sa apesi butonul Send si mesajul tau va fi trimis catre tinta. De asemenea, butoanele 1, 2, 3, evidentiate in imaginea de mai jos, sunt esentiale in vederea unei experiente cat mai complete (1 - inglobeaza mai multe functii importante, cum ar fi lista cu emoticon-uri, optiunea de a trimite fisiere multimedia din telefonul sau tableta ta catre persoana cu care conversezi, posibilitatea de a adauga contactul cu care conversezi in lista cu prieteni preferati etc.; 2 - ofera posibilitatea de a face o poza cu ajutorul telefonului tau si de a o trimite imediat contactului cu care conversezi; 3 - ofera optiunea de a jongla intre conversatii, in cazul in care ai deschis mai multe discutii simultan):

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 10. Revenirea la lista cu prieteni si interfata principala a aplicatiei gratuite de mesagerie Go!Chat Facebook pentru Android se executa prin apasarea butonului Back al telefonului tau cu sistem de operare Android (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Menu, Home, Search). Ultimul pas de baza in utilizarea Facebook Chat-ului direct de pe telefonul mobil sau tableta cu sistem de operare Android cu ajutorul aplicatiei Go!Chat for Facebook este delogarea. Tap pe denumirea contului tau Facebook, asa cum se poate observa in poza de mai jos: 

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Pasul 11. Din meniul Options, actioneaza butonul Logout. In acest moment, aplicatia gratuita Go!Chat te va deloga de la reteaua de socializare Facebook si se va inchide automat:

Atentie: Asigura-te ca la finalizarea utilizarii aplicatiei aceasta este inchisa si nu ruleaza in fundalul sistemului de operare Android! Rularea aplicatiilor in fundalul sistemului poate avea efecte negative asupra autonomiei bateriei si a fluentei de rulare a telefonului sau tabletei.

Comunica pe Facebook cu Go!Chat pentru Android

Acestia au fost pasii de baza necesari utilizarii serviciilor de mesagerie Facebook Chat prin intermediul aplicatiei gratuite Go!Chat for Facebook. Acum esti in stransa legatura cu toti prietenii de pe Facebook, oriunde te-ai afla!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Go!Chat for Facebook 5.2.2. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Go!Chat for Facebook, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: