Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile UC Browser pentru Android

UC Browser pentru Android

Acest tutorial iti arata pas cu pas cum poti utiliza browser-ul gratuit UC Browser pentru Android direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil cu sistem de operare Android 2.2 Froyo si ultima versiune a aplicatiei UC Browser pentru Android, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google, urmand acest link: UC Browser pentru Android.

UC Browser reprezinta cel mai popular browser de Internet valabil pentru platformele software mobile, precum Android, iOS, Symbian, avand peste 300 de milioane de utilizatori in toata lumea. UC Browser se remarca prin rapiditatea de accesare si redare a paginilor de Internet, rapiditatea de descarcare a informatiilor, precum si functionalitatea peste medie si interfata foarte primitoare. Dintre cele mai importante functii ale aplicatiei gratuite UC Browser pentru Android putem aminti de Multi-touch - navigarea pe internet cu o simpla atingere a degetelor; VOX - control vocal; Auto-focus - focalizare automata etc.

Concret, in acest tutorial vom invata cum sa utilizam browser-ul gratuit UC Browser pentru Android si ne vom familiariza cu cateva functii si setari ale aplicatiei. Citeste pasii urmatori cu atentie:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita UC Browser instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play. La fiecare accesare a browser-ului gratuit UC Browser, acesta iti va pune la dispozitie link-uri utile cu cele mai accesate site-uri din lume, pentru a le putea vizita rapid si fara efort. Continua prin apasarea campului URL:

UC Browser pentru Android

Pasul 2. In aceasta etapa se introduce si acceseaza adresa site-ului pe care doresti sa-l vizitezi. De asemenea, tot aici se regaseste si functia Click&Talk (VOX) prin intermediul careia poti cauta si accesa paginile de Internet cu ajutorul comenzii vocale. Noi vom folosi calea standard si anume vom introduce adresa site-ului in campul URL (ex. www.google.com), dupa care vom apasa butonul Go:

UC Browser pentru Android

Pasul 3. Vei observa ca pagina de Internet cautata va fi afisata foarte repede de catre browser-ul gratuit UC Browser pentru Android. Dintre cateva functii de baza ale navigatoarelor de Internet, putem aminti de butonul de introducere a site-ului curent in lista de favorite (butonul 1 - Favorites), sagetile de navigare inainte si inapoi (butonul 2 - Back si Forward), precum si meniul principal al aplicatiei (butonul 3), in care se regasesc toate elementele si setarile de care poti avea nevoie in utilizarea unui browser de Internet. Sub-meniul Common (butonul 4) contine functiile si setarile comune ale browser-ului UC Browser: Bookmark, Refresh, Downloads, Fullscreen, Night Mode, Exit etc.:

UC Browser pentru Android

Pasul 4. Sub-meniul Settings inglobeaza setarile vizuale si nu numai ale browser-ului gratuit UC Browser pentru Android, cu ajutorul carora putem sa introducem noi teme (Themes), sa restrictionam aparitia imaginilor in site-urile vizitate pentru a scadea traficul de date (No Image), sa rotim ecranul (Rotate Screen) si altele:

UC Browser pentru Android

Pasul 5. Sub-meniul Tools ofera prin intermediul aplicatiei gratuite UC Browser pentru Android cateva ustensile foarte utile, cum ar fi posibilitatea de a salva paginile de Internet (Save Page), de a testa reteaua de Internet (Check Network), starea traficului (Traffic) etc.:

UC Browser pentru Android

Pasul 6. Revenind la interfata de afisare a paginilor de Internet, observam existenta a inca doua butoane ce aduc o functionalitate aparte aplicatiei UC Browser. Butonul 1 administreaza tab-urile cu pagini de Internet deja deschise sau ajuta utilizatorul sa deschida un nou tab, cu un nou site, actionand butonul New Tab. Aceste tab-uri sunt foarte utile datorita faptului ca permit fara probleme navigarea in paralel pe mai multe site-uri. Butonul 2 se numeste Home iar rolul acestuia este de a te trimite la pagina de start presetata in browser-ul tau:

UC Browser pentru Android

Acestia au fost toti pasii de baza ai uitilizarii browser-ului gratuit UC Browser pentru Android, cat si familiarizarea cu cateva dintre functiile si setarile aplicatiei. Acum poti naviga pe Internet cu cel mai rapid browser, prin intermediul telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si UC Browser 8.2. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei UC Browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: