Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile WinZip pentru Android
WinZip pentru Android 4.2 out of 5 based on 5 votes.
( 5 Votes )

WinZip pentru Android

Acest tutorial ilustreaza pas cu pas deschiderea, dezarhivarea si utilizarea unei arhive zip cu ajutorul managerului de arhive gratuit WinZip pentru Android. Pentru realizarea acestui toturial vom folosi un telefon mobil cu sistem de operare Android 2.2 Froyo si ultima versiune a managerului de arhive WinZip, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download WinZip pentru Android.

WinZip pentru Android reprezinta unul dintre cele mai cunoscute managere de arhive, valabil pe mai multe platforme software, precum Windows, iOS si mai nou Android. Fiind inca la inceputuri pe platforma Android, aplicatia gratuita WinZip beneficiaza momentan de o functionalitate scazuta, oferind doar suport de dezarhivare al arhivelor zip atasate email-urilor si al arhivelor aflate in memoria telefonului sau tabletei utilizatorilor. Cu toate acestea, WinZip pentru Android este foarte intuitiv si usor de utilizat, facandu-si treaba cu brio.

Concret, acest tutorial ne invata cum deschidem si sa dezarhivam o arhiva de tip zip aflata in memoria telefonului sau tabletei cu sistem de operare Android, pentru a utiliza fisierele pe care aceasta le contine. Nu este necesar decat sa urmaresti acesti pasi foarte simpli:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita WinZip instalata in telefonul sau tableta ta prin intermediul platformei Google Play. La prima accesare a aplicatiei, WinZip va incarca doua pagini informationale cu privire la modul in care aplicatia poate fi utilizata. Dupa ce ai luat la cunostinta, apasa butonul Close:

WinZip pentru Android

Pasul 2. Managerul de arhive WinZip pentru Android are acces la toate fisierele stocate in telefonul sau tableta ta, cat si la cele stocate pe cardul SD. Deschide directorul in care se afla arhiva zip pe care doresti sa o deschizi si dezarhivezi:

WinZip pentru Android

Pasul 3. WinZip pentru Android va detecta imediat prezenta unei arhive zip in directorul accesat. Tap pe aceasta pentru a o deschide si dezarhiva, in vederea utilizarii fisierelor stocate in aceasta:

WinZip pentru Android

Pasul 4. Asteapta ca aplicatia gratuita WinZip pentru Android sa dezarhiveze automat fisierele arhivate:

WinZip pentru Android

Pasul 5. In arhiva zip selectata pentru exemplu se regaseste pachetul de instalare al unei aplicatii (Opera Mini). In aceste cazuri, procesul de instalare al aplicatiei va porni automat:

WinZip pentru Android

Pasul 6. In cazul in care in arhiva nu se regasesc pachetele de instalare ale unei aplicatii Android, WinZip va deschide pur si simplu arhiva, oferindu-ti acces la fisierele acesteia. Apasand butonul Menu al telefonului tau (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Home, Search, Back) vei deschide un meniu cu trei functii: Open .Zip - deschiderea arhivei zip; Delete .Zip - stergerea arhivei zip; Info - informatii cu privire la utilizarea aplicatiei:

WinZip pentru Android

Pasul 7. De asemenea, actionand acelasi buton Menu al telefonului tau atunci cand nu ai o arhiva deschisa va rezulta in accesarea unui alt meniu cu doua functii: Last .Zip - deschide ultima arhiva zip accesata; Info - informatii cu privire la utilizarea aplicatiei:

WinZip pentru Android

Pasul 8. Pentru a parasi managerul de arhive gratuit WinZip pentru Android, apasa butonul Back al telefonului tau (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Menu, Home, Search) pana la aparitia mesajului Press again to exit, apoi apasa inca o data:

WinZip pentru Android

Acestia au fost toti pasii necesari deschiderii, dezarhivarii si utilizarii unei arhive de tip zip cu ajutorul aplicatiei gratuite WinZip pentru Android. Acum poti accesa cu usurinta arhivele zip direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si WinZip 1.0.1. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei WinZip, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: