Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pe Android
Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pe Android 4.1 out of 5 based on 15 votes.
( 15 Votes )

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Acest tutorial prezinta pasii necesari pentru vizionarea filmelor online gratis cu ajutorul unui telefon mobil sau a unei tablete si a aplicatiei gratuite MovieMaze pentru Android. MovieMaze ofera o baza de date cu foarte multe filme, de toate genurile, ce pot fi accesate si vizionate prin intermediul retelei YouTube. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil cu sistemul de operare Android 2.2 Froyo si ultime versiune a aplicatiei gratuite MovieMaze, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download MovieMaze pentru Android via Google Play.

MovieMaze reprezinta o aplicatie pentru sistemele de operare Android ce ofera utilizatorilor o lista cu cateva sute de filme aflate pe reteaua YouTube, ce pot fi vizionate gratuit. Aplicatia gratuita MovieMaze pentru Android listeaza filmele in functie de genul acestora, anul sau adaugarea lor in lista, precum si in functie de statusul vizualizat/nevizualizat. De asemenea, MovieMaze contine multe informatii legate de filmele listate, precum si link-uri directe catre trailere sau site-ul IMDB. O alta functie interesanta a aplicatiei gratuite MovieMaze pentru Android este reprezentata de capabilitatea de a filtra continutul in functie de regiunea utilizatorului, listand astfel doar filmele ce pot fi vizionate intr-o anumita regiune.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa utilizam functiile aplicatiei MovieMaze pentru Android si cum sa vizionam filmele preferate online si gratuit cu ajutorul MovieMaze si YouTube. Urmareste acesti pasi:

Atentie: Aceasta aplicatie necesita conexiune la Internet permanenta pentru a rula!

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita MovieMaze instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play. In partea superioara a ecranului se pot observa criteriile de listare ale filmelor: By Genre - dupa gen; By Year - in functie de anul aparitiei; Latest - ultimele adaugate; Search - cautarea unui anume film, in functie de preferinte. Imediat sub aceste criterii se afla butonul meniului Settings, pe care-l vom apasa:

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Pasul 2. In acest meniu vom selecta tara Romania, iar ca player al filmelor vom lasa bifata casuta aplicatiei oficiale YouTube pentru sistemele de operare Android, dupa care actionam butonul Save:

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Pasul 3. Urmeaza selectarea unui film din baza de date MovieMaze. Bazandu-ne pe criteriul de listare By Genre, vom alege printr-un simplu tap un gen de filme (pentru exemplu, am ales genul Biography):

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Pasul 4. Prin bifarea optiunii only "Not watched", aplicatia gratuita MovieMaze pentru Android listeaza doar filmele pe care nu le-ai vizionat deja. Continua prin apasarea titlului unui film din lista:

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Pasul 5. In aceasta etapa, aplicatia gratuita MovieMaze pentru Android iti pune la dispozitie cateva informatii legate de filmul pe care doresti sa-l vizionezi, precum si un buton de adaugare la favorite, buton de marcare ca vizionat, buton catre trailer-ul filmului, buton catre pagina de pe site-ul IMDB a filmului si un buton pentru marcarea filmelor cu probleme tehnice. Noi vom avansa catre vizionarea filmului prin actionarea butonului Watch movie:

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Pasul 6. In acest moment, player-ul oficial YouTube pentru Android va porni redarea filmului dorit. Acest player suporta derularea fillmului, oprirea/repornirea si configurarea calitatii de redare a materialului video, in functie de calitatea conexiunea la Internet, prin intermediul butonului HQ:

Nota: Timpul de incarcare si pornire a materialului video este direct influentat de calitatea conexiunii la Internet a fiecarui utilizator.

Vizioneaza filme online gratis cu MovieMaze pentru Android

Acestia au fost toti pasii de baza ai utilizarii functiilor aplicatiei MovieMaze pentru Android si vizionarii filmelor preferate online si gratuit direct cu ajutorul MovieMaze si YouTube. Acum poti accesa rapid, oriunde te-ai afla, bogata baza de date cu filme a aplicatiei MovieMaze direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Singura conditie este sa dispui de o conexiune la Internet.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si MovieMaze 1.1.1. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei MovieMaze, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: