Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Acest tutorial are rolul de a ilustra pas cu pas configurarea aplicatiei gratuite Friendcaster pentru Facebook si familiarizarea cu cateva notiuni de baza privind utilizarea acesteia direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Friendcaster pentru Android isi propune sa imbunatateasca navigarea pe reteaua de socializare Facebook, folosind o interfata aerisita si usor de manipulat. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un telefon mobil cu sistemul de operare Android 2.2 Froyo si ultima versiune a aplicatiei Friendcaster, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul plaftormei Google Play, urmand acest link: Download Friendcaster for Facebook via Google Play.

Friendcaster for Facebook reprezinta alternativa aplicatiei Facebook for Android ce isi propune sa schimbe modul de navigare prin reteaua de socializare Facebook abordand un stil putin diferit, bazat pe o interfata aerisita si impartita in sectiuni bine definite. Friendcaster pentru Android este catalogata de multi ca fiind cea mai interesanta si eficace aplicatie de navigare a retelei de socializare Facebook datorita multitudinii de optiuni de configurare personala, cat si a modului aerisit si unic de navigare. Practic, aplicatia gratuita Friendcaster pentru Android imparte informatiile retelei de socializare Facebook in sectiuni precum Friends, Photos, News Feed, Events etc. si ajuta utilizatorii sa gaseasca rapid informatiile dorite, fara a fi nevoie sa navigheze prin intreaga pagina Facebook, totul fiind mai usor si mai simplu, totodata salvandu-se timp pretios, lucru important, mai ales pentru cei care sunt mereu pe fuga.

In acest articol sunt relatati toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a-ti configura aplicatia Friendcaster for Facebook, astfel incat sa poti accesa contul tau Facebook fara probleme, direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Citeste cu atentie acesti pasi foarte simpli:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia Friendcaster for Facebook instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play si apasa butonul Login to Facebook pentru a te loga cu datele contului tau:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 2. Inainte de logare vei fi instiintat de catre aplicatia Friendcaster cu privire la faptul ca ti se va cere sa accepti cateva permisiuni de care Friendcaster for Android are nevoie pentru a rula la capacitate maxima. Tap pe butonul Ok pentru a continua:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 3. In aceasta etapa introdu datele contului tau Facebook in campii aferenti, apoi actioneaza butonul Log In:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 4. Friendcaster for Facebook iti va aduce la cunostinta informatiile exacte ale contului tau de care aplicatia are nevoie pentru a rula. Tap pe butonul Install pentru a avansa:

Atentie: Daca nu esti de acord cu utilizarea informatiilor contului tau Facebook de catre aplicatia Friendcaster, apasa butonul Cancel pentru a anula instalarea.

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 5. Urmeaza, in functie de preferinte si nevoi, selectarea/deselectarea cu un tap pe butoanele X a permisiunilor aplicatiei gratuite Friendcaster pentru Android. In functie de acceptarea/respingerea acestor actiuni, Friendcaster va utiliza mai multe sau mai putine informatii ale contului tau Facebook, avand repercusiuni directe asupra functionalitatii acesteia. Dupa terminarea selectarii/deselectarii, apasa butonul Allow Some:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 6. Tap pe butonul Get Started pentru a continua cu asistentul de configurare al aplicatiei Friendcaster for Facebook:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 7. Configureaza setarile Notifications, Frequency si Notification Types asa cum se poate observa in imaginea de mai jos, apoi apasa butonul Next: 

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 8. Alege, in functie de preferinte si nevoi, tema dorita a aplicatiei Friendcaster si actioneaza butonul Done pentru a incheia procesul de configurare:

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Pasul 9. In acest moment, Friendcaster for Android s-a logat automat la reteaua de socializare Facebook prin intermediul datelor contului tau. In cadrul interfetei aplicatiei Friendcaster se regasesc toate functiile si optiunile de care ai nevoie, pe care le-am impartit in trei chenare de culori diferite: chenarul rosu - functia de cautare si meniul cu toate setarile aplicatiei; chenarul verde - meniul propriu compus din butoanele Status, Photo si Check In ce-ti ofera posibilitatea de a-ti modifica statusul foarte rapid, de a adauga o noua poza profilului tau sau de a dezvalui prietenilor tai locatia in care te aflii momentan; chenarul mov -  aici se regasesc sectiunile ce impart informatiile retelei de socializare Facebook. Poti accesa News Feed pentru a citi ultimele noutati, My Profile pentru a-ti vizualiza si modifica profilul, Photos pentru a vedea cele mai noi poze postate de catre prietenii tai sau Friends pentru a afisa lista cu prieteni. Acestea sunt doar o parte dintre sectiuni, toate informatiile retelei de socializare Facebook fiind grupate in fiecare sectiune, in functie de genul acestora:

Atentie: Asigura-te ca la finalizarea utilizarii aplicatiei aceasta este inchisa si nu ruleaza in fundalul sistemului de operare Android! Rularea aplicatiilor in fundalul sistemului poate avea efecte negative asupra autonomiei bateriei si a fluentei de rulare a telefonului sau tabletei.

Configurare si utilizare Friendcaster pentru Android

Acestia au fost pasii de baza pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a-ti configura aplicatia Friendcaster for Facebook, astfel incat sa poti accesa contul tau Facebook fara probleme, direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Acum esti in stransa legatura cu prietenii tai de pe Facebook, oriunde ai fi, prin intermediul telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android si a aplicatiei Friendcaster for Facebook.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Friendcaster 5.0.9.5. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Friendcaster, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: