Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Friendcaster Chat pentru Facebook
Friendcaster Chat pentru Facebook 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Friendcaster Chat pentru Facebook

Acest tutorial ilustreaza pas cu pas configurarea si utilizarea aplicatiei gratuite Friendcaster Chat in vederea accesarii chat-ului retelei de socializare Facebook, direct de pe telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android. Aplicatia gratuita Friendcaster Chat pentru Facebook este destinata celor care vor sa acceseze chat-ul Facebook destul de des, dar timpul reprezinta o problema. Cu Friendcaster Chat pentru Facebook poti comunica rapid, simplu si eficient, fara batai de cap, conexiunea la Internet fiind singura conditie. Pentru realizarea acestui articol vom utiliza un telefon mobil cu sistemul de operare Android 2.2 Froyo si ultima versiune a aplicatiei Friendcaster Chat pentru Facebook, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download Friendcaster Chat for Facebook via Google Play.

Friendcaster Chat for Facebook reprezinta o aplicatie pentru terminalele cu sisteme de operare Android cu ajutorul careia se poate comunica pe chat-ul retelei de socializare Facebook in cel mai rapid si eficient mod posibil. Cuvantele simplitate si rapiditate caracterizeaza perfect aplicatia gratuita Facebook Chat pentru Android ce beneficiaza de o interfata simpla si usor de utilizat pentru toate categoriile de utilizatori, iar atuul principal il reprezinta modul foarte rapid de accesare si comunicare utilizand chat-ul Facebook. De asemenea, Friendcaster Chat for Facebook pune la dispozitia utilizatorilor cateva teme suplimentare pentru interfata aplicatiei, precum si un buton de favorizare a contactelor, buton de accesare a profilului contactului cu care comunici, via Friendcaster for Facebook, sau buton de alternare a ferestrelor in cazul in care comunici cu mai multe persoane, in acelasi timp.

Mai exact, acest tutorial are rolul de a ne invata cum sa configuram aplicatia si sa comunicam pe chat-ul retelei de socializare Facebook prin intermediul aplicatiei gratuite Friendcaster Chat pentru Facebook. Nu este necesar decat sa urmaresti cu mare atentie pasii ce urmeaza:

Atentie: Aceasta aplicatie necesita conexiune la Internet permanenta pentru a rula!

Pasul 1. Acceseasa aplicatia gratuita Friendcaster Chat pentru Facebook instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play si apasa butonul Login to Chat!:

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 2. In aceasta etapa introdu datele contului tau Facebook in campii aferenti, apoi actioneaza butonul Log In:

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 3. Friendcaster Chat for Facebook iti va aduce la cunostinta faptul ca anumite informatii ale contului tau sunt necesare pentru a rula. Tap pe butonul Install pentru a avansa:

Atentie: Daca nu esti de acord cu utilizarea informatiilor contului tau Facebook de catre aplicatia Friendcaster Chat for Facebook, apasa butonul Cancel pentru a anula instalarea.

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 4. Urmeaza, in functie de preferinte si nevoi, selectarea/deselectarea cu un tap pe butoanele X a permisiunilor aplicatiei gratuite Friendcaster Chat pentru Android. In functie de acceptarea/respingerea acestor actiuni, Friendcaster Chat for Facebook va utiliza mai multe sau mai putine informatii ale contului tau Facebook, avand repercusiuni directe asupra functionalitatii acesteia. Dupa terminarea selectarii/deselectarii, apasa butonul Allow Some/Allow All:

Atentie: Recomandam acceptarea tuturor permisiunilor pentru un comportament si o functionalitate perfecta a aplicatiei Friendcaster Chat for Facebook.

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 5. Friendcaster Chat pentru Facebook iti va afisa lista cu prieteni valabili spre comunicare prin intermediul Facebook Chat. Meniul principal al aplicatiei Friendcaster Chat pentru Facebook poate fi deschis prin actionarea butonului Menu al telefonului tau cu sistem de operare Android (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Home, Search, Back). In acest meniu se regasesc functii importante precum Choose Theme - schimbarea temei interfetei Friendcaster Chat, Log Out - delogarea contului tau Facebook, Preferences - sub-meniu cu setari si preferinte sau Exit Chat - parasirea aplicatiei Friendcaster Chat pentru Android. Noi vom continua prin apasarea unui contact aflat in lista cu prieteni valabili:

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 6. Aceasta este fereastra Friendcaster Chat cu ajutorul careia poti comunica cu prietenii tai de pe Facebook. In partea superioara a ecranului telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android se afla trei butoane: 1 - adauga prietenul la lista favoritilor; 2 - acceseaza profilul persoanei cu care comunici; 3 - butonul de alternare a ferestrelor in cazul in care comunici cu mai multe persoane, in acelasi timp. De asemenea, in centrul imaginii sunt mesajele trimise si primite prin intermediul chat-ului retelei de socializare Facebook, iar in partea inferioara observam campul de introducere al mesajului si butonul de trimitere Send:

Atentie: Butonul de accesare a profilului contactului cu care comunici functioneaza doar in cazul in care este instalata in telefonul sau tableta ta si aplicatia Friendcaster for Facebook!

Friendcaster Chat pentru Facebook

Pasul 7. La finalizarea discutiei cu ajutorul Friendcaster Chat pentru Android si Facebook Chat, tap pe butonul Menu al telefonului tau si actioneaza functia Exit Chat pentru a parasi si inchide aplicatia Friendcaster Chat for Facebook:

Atentie: Asigura-te ca la finalizarea utilizarii aplicatiei aceasta este inchisa si nu ruleaza in fundalul sistemului de operare Android! Rularea aplicatiilor in fundalul sistemului poate avea efecte negative asupra autonomiei bateriei si a fluentei de rulare a telefonului sau tabletei.

Friendcaster Chat pentru Facebook

Acestia au fost toti pasii importanti si necesari pentru a comunica rapid si eficient pe chat-ul retelei de socializare Facebook prin intermediul aplicatiei gratuite Friendcaster Chat pentru Facebook. Acum esti in stransa legatura cu prietenii de pe Facebook, oriunde te-ai afla.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.2 Froyo si Friendcaster Chat for Facebook 1.9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Friendcaster Chat for Facebook, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: