Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Zedge pentru Android

Zedge pentru Android

Acest tutorial ilustreaza fiecare pas al utilizarii aplicatiei gratuite Zedge prin intermediul unui terminal Android. Zedge pentru Android reprezinta o unealta de customizare a sistemului tau de operare Android ce contine un numar impresionant de imagini de fundal normale si mobile, tonuri de apel sau sms, jocuri si multe altele. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android 2.3.6 Gingerbread si ultima versiune a aplicatiei Zedge, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download Zedge pentru Android via Google Play.

Zedge pentru Android reprezinta o sursa foarte populara de wallpapere (imagini de fundal) atat statice, cat si mobile (live wallpapers), ringtone-uri (tonuri de apel sau sms), jocuri si multe alte lucruri interesante cu ajutorul carora iti poti customiza infatisarea si personalitatea sistemul de operare Android dupa bunul plac. Aplicatia gratuita Zedge pentru Android ofera materiale gratuite, ce pot fi folosite pe orice telefon sau tableta cu sistem de operare Android. Interfata aplicatiei este moderna si foarte sugestiva, fiind foarte usor de manipulat de catre orice categorie de utilizatori Android.

Concret, cu ajutorul acestui articol vom invata cum sa descarcam si sa instalam/aplicam o noua imagine de fundal mobila si un nou ton de apel terminalului cu sistem de operare Android prin intermediul aplicatiei gratuite Zedge. Nu este necesar decat sa urmaresti cu atentie pasii urmatori:

Atentie: Aceasta aplicatie necesita conexiune la Internet permanenta pentru a rula!

Pasul 1. Acceseaza aplicatia Zedge pentru Android instalata in telefonul sau tableta ta prin intermediul platformei Google Play. Citeste termenii licentei de utilizare prin apasarea link-ului evidentiat si in imaginea de mai jos (chenarul verde), apoi actioneaza butonul Accept:

Zedge pentru Android

Pasul 2. Aceasta este interfata principala a aplicatiei gratuite Zedge pentru Android. In coltul dreapta-sus se regaseste butonul functiei Search cu ajutorul careia poti cauta un anume wallpaper, ringtone, joc sau sunet de notificare in functie de cuvantul sau cuvintele inserate. In partea inferioara e ecranului telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android se afla meniul standard cu sectiuni: Home - sectiunea principala, selectata in acest moment; Downloads - lista cu toate fisierele descarcate prin intermediul Zedge, triate in functie de gen; Favorites - lista cu fisiere favorite; More - sectiune cu setari generale ale aplicatiei si informatii. Noi vom continua catre descarcarea unei imagini de fundal mobile prin apasarea butonului Live Wallpepers, evidentiat in imaginea de mai jos:

Zedge pentru Android

Pasul 3. Zedge pentru Android te va sfatui cum sa filtrezi rezultatele cautarilor tale pentru a gasi cat mai rapid ceea ce cauti. Dupa ce ai luat la cunostiinta, actioneaza butonul X:

Zedge pentru Android

Pasul 4. Lista cu imaginile de fundal mobile pe care Zedge o pune la dispozitie este foarte bogata si diversificata. Alege, in functie de preferinte, un live wallpaper si executa un tap pe acesta:

Zedge pentru Android

Pasul 5. In acest moment, aplicatia gratuita Zedge te-a redirectionat catre pagina dedicata live wallpaper-ului in cauza. Cercul verde din imaginea de mai jos evidentiaza butoanele prin intermediul carora poti afla informatii suplimentare cu privire la imaginea de fundal mobila, o poti redistribui prietenilor si/sau introduce in lista cu fisiere favorite. Avanseaza prin apasarea butonului Free

Zedge pentru Android

Pasul 6. Google Play se va deschide direct la pagina elementului pe care doresti sa-l descarci si instalezi. Actioneaza butonul Install pentru a descarca si instala in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android live wallpaper-ul selectat:

Zedge pentru Android

Pasul 7. Accepta permisiunile necesare proceselor de descarcare si instalare prin apasarea butonului Accept & download. La finalul acestor procese, apasa butonul Back al terminalului tau Android (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Menu si Home) pentru a reveni la aplicatia Zedge pentru Android:

Zedge pentru Android

Pasul 8. Urmeaza aplicarea imaginii de fundal mobile in cadrul sistemului tau de operare Android prin intermediul aplicatiei gratuite Zedge. Tap pe butonul Set:

Zedge pentru Android

Pasul 9. Vei fi redirectionat catre lista cu imagini de fundal mobile valabile spre utilizare din cadrul sistemului tau de operare Android. Identifica in lista live wallpaper-ul proaspat descarcat si instalat si selecteaza-l cu un simplu tap:

Zedge pentru Android

Pasul 10. Apasa butonul Set wallpaper pentru a finaliza setarea imaginii de fundal dorita in cadrul sistemului tau de operare Android:

Zedge pentru Android

Pasul 11. Urmeaza descarcarea si aplicarea unui nou ton de apel (ringtone) prin intermediul Zedge. Revino la interfata principala a aplicatiei Zedge prin apasarea repetata a butonului Back sau prin apasarea casutei aflate in coltul din stanga-sus al ecranului terminalului tau Android si actioneaza butonul Ringtones:

Zedge pentru Android

Pasul 12. La fel ca in cazul imaginilor de fundal, Zedge ofera o lista extrem de impresionanta de tonuri de apel, de toate genurile, de la cele haioase pana la cele clasice. Alege, in functie de preferinte, tonul de apel dorit si executa un tap pe acesta:

Zedge pentru Android

Pasul 13. In acest moment, aplicatia gratuita Zedge te-a redirectionat catre pagina dedicata ringtone-ului in cauza. Un element extrem de important este reprezentat de mini-player-ul din centrul paginii ce va reda automat tonul de apel pentru a-l putea asculta inainte de descarcare. La fel ca si in cazul imaginilor de fundal, avanseaza catre descarcarea fisierului prin actionarea butonului Free:

Zedge pentru Android

Pasul 14. Dupa descarcare, apasa butonul Set pentru a aplica tonul de apel:

Zedge pentru Android

Pasul 15. Zedge pentru Android iti va oferi posibilitatea de a aplica ringtone-ul proaspat descarcat ca si ton de apel principal, ton de apel pe un anumit contact, sunet de notificare (sms) sau sunet de alarma; alegerea iti apartine, in functie de preferinte si nevoi:

Nota: Aceeasi pasi se aplica si in cazul descarcarii imaginilor de fundal normale, a sunetelor de notificare sau a jocurilor.

Zedge pentru Android

Aceasta a fost ilustrarea fiecarui pas al utilizarii aplicatiei gratuite Zedge prin intermediul unui terminal Android in vederea descarcarii si aplicarii de noi imagini de fundal si tonuri de apel. Acum ii poti da personalitate telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android rapid si eficient prin intermediul aplicatiei gratuite Zedge.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.3.6 Gingerbread si Zedge 3.2.2. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Zedge, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: