Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile GO Power Master pentru Android
GO Power Master pentru Android 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

GO Power Master pentru Android

Acest tutorial are rolul de a ilustra pas cu pas utilizarea si familiarizarea cu functiile aplicatiei gratuite GO Power Master, dedicata telefoanelor si tabletelor cu sisteme de operare Android. Aplicatia GO Power Master reprezinta o excelenta modalitate de a configura terminalul Android in vederea eficientizarii autonomiei bateriei. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un telefon mobil cu sistemul de operare Android 2.3.6 Gingerbread si ultima versiune a aplicatiei gratuite GO Power Master pentru Android, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download Go Power Master pentru Android via Google Play.

GO Power Master pentru Android reprezinta o aplicatie gratuita ce are simplul si importantul scop de a extinde autonomia bateriei terminalului Android. Aplicatia GO Power Master optimizeaza telefonul sau tableta Android in asa fel incat consumul bateriei sa fie cat mai scazut, in orice situatie. Aplicatia gratuita GO Power Master pentru Android este intotdeauna la curent cu starea si consumatorii bateriei terminalului Android si beneficiaza de o serie de profiluri cu setari predefinite de tipul power saver, alaturi de posibilitatea de a crea un profil propriu, customizat in functie de preferintele si nevoile fiecaruia. Totodata, prin intermediul sectiunii Smart, GO Power Master are capacitatea de a optimiza si eficientiza consumul de energie al telefonului sau tabletei Android prin intermediul unor setari inteligente, complementare.

Mai precis, acest articol ne va invata cum sa optimizam telefoanele sau tabletele cu sistem de operare Android prin intermediul aplicatiei gratuite GO Power Master, in vederea eficientizarii autonomiei bateriei. Nu este necesar decat sa urmaresti cu atentie acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita GO Power Master, descarcata si instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play. In prima instanta, GO Power Master iti va prezenta detalii despre utilizarea celor mai importante functii ale aplicatiei, dispuse in cinci pagini. Avanseaza catre pagina cu noutatile versiunii aplicatiei si navigheaza prin cele cinci pagini, executand actiunea de slide stanga-dreapta: 

GO Power Master pentru Android

Pasul 2. Dupa ce ai luat la cunostiinta noutatile ultimei versiuni a aplicatiei GO Power Master, apasa butonul I know:

GO Power Master pentru Android

Pasul 3. Intrucat telefonul folosit pentru exemplu era in curs de incarcare, in imaginea de mai jos se poate observa pagina cu informatii privind stadiul procesului de incarcare al telefonului. Continua catre interfata principala a aplicatiei gratuite GO Power Master, prin simpla apasare a butonului evidentiat in imaginea de mai jos:

GO Power Master pentru Android

Pasul 4. Aceasta este interfata principala a aplicatiei GO Power Master. De aici poti afla informatii detaliate despre starea bateriei si consumatorii acesteia, poti optimiza automat, selecta profile de power saving sau crea noi profile customizate, in functie de preferinte si nevoi. In partea inferioara a ecranului se observa trei butoane cu ajutorul carora poti adauga noi teme, afla trucuri de economisire a energiei bateriei sau accesa meniul cu setari generale ale aplicatiei. Functia de optimizare automata a autonomiei bateriei prin intermediul GO Power Master se executa prin apasarea butonului Optimize, aflat pe pagina principala a aplicatiei. Printre altele, aceasta functie are rolul de task killer, inchizand automat toate procesele ce ruleaza in fundalul telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android. Dupa optimizarea automata a terminalului Android, avanseaza catre sectiunea Mode:

GO Power Master pentru Android

Pasul 5. Din cadrul acestei sectiuni poti alege orice profil doresti, in functie de preferinte si nevoi, prin simpla apasare a bulinei aferente. Profilurile GO Power Master dezactiveaza anumite caracteristici si functii ale terminalului pentru a extinde autonomia bateriei, fiecare profil avand eficienta distincta. Totodata, aplicatia GO Power Master ofera posibilitatea de a crea profiluri customizate. Apasa butonul Add a custom mode:

GO Power Master pentru Android

Pasul 6. Introdu denumirea profilului tau in campul aferent, dupa care modifica variabilele si setarile valabile pentru a crea un profil care sa te multumeasca pe deplin. Dupa selectarea setarilor potrivite, actioneaza butonul Save pentru a salva profilul customizat:

GO Power Master pentru Android

Pasul 7. Acum, in lista cu profiluri va aparea valabil spre selectare si profilul tau. Vom continua printr-un tap pe butonul Smart:

GO Power Master pentru Android

Pasul 8. In aceasta sectiune se regasesc cateva setari "inteligente" ce au menirea de a optimiza consumul de energie intr-un mod cat mai eficient cu putinta. Ne vom indrepta atentia catre una dintre cele mai importante setari, si anume Screen off optimization. Aceasta setare are proprietatea de a opri automat, odata cu inchiderea ecranului terminalului, toate aplicatiile ce ruleaza in fundalul sistemului de operare Android, evitand astfel utilizarea energiei bateriei in mod inutil. Tap pe aceasta pentru a o activa:

GO Power Master pentru Android

Pasul 9. Valoarea standard a acestei setari este OFF. Apasa butonul evidentiat in imaginea de mai jos pentru a comuta setarea Screen off optimization pe valoarea ON, dupa care actioneaza butonul Save. Si celelalte setari inteligente se pot activa in acelasi mod:

GO Power Master pentru Android

Pasul 10. Avanseaza catre ultima sectiune, numita Consumption:

GO Power Master pentru Android

Pasul 11. Sectiunea Consumption include informatii detaliate privind consumul de energie al aplicatiilor si al componentelor terminalului Android utilizat. Din cadrul acestei pagini ai posibilitatea de a inchide manual aplicatiile pe care nu le folosesti prin apasarea butoanelor X, alaturi de resetarea informatiilor sau optimizarea acestora:

GO Power Master pentru Android

Pasul 12. Un ultim element important ce trebuie mentionat este widget-ul aplicatiei GO Power Master ce te ajuta sa controlezi aplicatia direct de pe fundalul telefonului sau tabletei tale cu sistem de operare Android. De asemenea, widget-ul GO Power Master include informatii despre starea bateriei, cat si despre profilul selectat, iar o simpla apasare a butonului-logo va actiona procesul rapid de optimizare automata a sistemului de operare:

Nota: In cazul in care nu cunosti procedeul de instalare al unui widget in sistemul de operare Android, citeste acest tutorial: Android OS - instalare shortcut si widget.

GO Power Master pentru Android

Acestia au fost pasii de baza ai optimizarii telefoanelor sau tabletelor cu sistem de operare Android prin intermediul aplicatiei gratuite Go Power Master, in vederea eficientizarii autonomiei bateriei.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 2.3.6 Gingerbread si GO Power Master 2.6. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei GO Power Master, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: