Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Utilizare player gratuit Songbird pentru Android
Utilizare player gratuit Songbird pentru Android 5.0 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Acest tutorial are rolul de a prezenta pasii principali ai utilizarii player-ului gratuit Songbird, destinat dispozitivelor cu sistem de operare Android. Songbird este dedicat celor ce-si doresc un player media mai complex si performant decat cel standard al sistemelor de operare Android, alaturi de posibilitatea de a interactiona cu prietenii iubitori de muzica de pe reteaua de socializare Facebook. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android IceCream Sandwich 4.0 si ultima versiune a aplicatiei gratuite Songbird, ce poate fi descarcata si instalata in telefonul sau tableta ta urmand acest link: Download Songbird pentru Android via Google Play.

Songbird reprezinta un player media gratuit, dezvoltat pentru sistemele de operare Android, ce aduce in plus fata de player-ul standard Android un nou nivel de complexitate, performanta, dar si posibilitatea de a interactiona rapid, usor si eficient cu prietenii de pe Facebook direct prin intermediul Songbird. Interfata aplicatiei Songbird este primitoare si moderna, usurinta in navigare si utilizare fiind foarte mare.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa utilizam aplicatia gratuita Songbird pentru Android in vederea redarii materialelor audio/video direct de pe terminalul Android. Nu este necesar decat sa urmaresti cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita Songbird, descarcata si instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play si actioneaza butonul Continue pentru a avansa catre interfata principala a aplicatiei:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 2. Songbird pune la dispozitie numeroase functii care sa satisfaca toti utilizatorii, atat pe partea de audio/video, cat si pe partea de socializare. Butoanele Add+, What's New, Explore, Profile reprezinta partea sociala a aplicatiei, prin intermediul careia poti interactiona cu prietenii de pe Facebook impartind melodii, adaugand poze, citind noutatile si asa mai departe. Dupa aceste butoane se regasesc cele responsabile pentru redarea materialelor audio si video. In acest tutorial ne vom axa pe functionalitatea audio/video a player-ului gratuit Songbird, asa ca vom continua cu un tap pe butonul Music:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 3. Aplicatia gratuita Songbird va depista automat fisierele audio stocate in memoria telefonului sau tabletei tale Android si le va tria in functie de informatiile pe care acestea le genereaza. Apasa butonul Songs:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 4. In cadrul sectiunii Songs se regasesc toate melodiile stocate in terminalul tau Android. In partea superioara a ecranului se afla campul functiei de cautare (search) cu ajutorul careia putem gasi rapid melodia preferata. De asemenea, sub functia de cautare sunt listate toate melodiile, avand posibilitatea de a selecta redarea oricareia dintre ele. Tap pe melodia preferata pentru a porni redarea cu Songbird:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 5. Vei observa faptul ca Songbird pentru Android a pornit redarea melodiei selectate anterior, insa lista cu toate melodiile este inca afisata. Totodata, vei observa ca in partea inferioara a ecranului se afla un mini-meniu ce afiseaza numele melodiei redate, linia de progres in redare si butoanele clasice de salt la melodia anterioara/urmatoare si play/stop. Pentru a accesa meniul complet dedicat redarii melodiei va trebui sa apesi manerul virtual al barei si sa-l ridici catre partea superioara a ecranului, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 6. In acest moment ai acces la meniul complet de redare al player-ului gratuit Songbird pentru Android. Aici se regasesc butoanele standard cu functiile Shuffle, Repeat, Song List etc., alaturi de bara de derulare si butoanele de salt la melodia anterioara/urmatoare si play/stop:

Nota: Aceeasi pasi sunt valabili si in cazul redarii materialelor video cu aplicatia Songbird, aflate in cadrul sectiunii Videos.

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Pasul 7. Un alt lucru interesant pe care-l ofera aplicatia Songbird este faptul ca poate fi controlata din cadrul barei de notificari a telefonului sau tabletei tale Android, permitand accesarea interfetei Songbird, pornirea/oprirea redarii, salt la melodia anterioara/urmatoarea si inchiderea aplicatiei:

Utilizare player gratuit Songbird pentru Android

Aceasta a fost prezentarea pe scurt a utilizarii aplicatiei gratuite Songbird pentru Android in vederea redarii materialelor audio/video direct de pe terminalul tau Android. Acum poti reda fisierele audio/video stocate in cadrul dispozitivului tau Android la cea mai inalta calitate, rapid si eficient, alaturi de posibilitatea de a interactiona cu prietenii de pe Facebook.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Songbird 2.6. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Songbird, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: