Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas necesar utilizarii serviciilor de cloud storage Amazon direct pe terminalele Android. Serviciile de cloud storage Amazon sunt gratuite si utile oricarui tip de utilizatori. Prin intermediul acestora si a unui cont propriu Amazon poti salva in mediu online fisierele dorite cu un minim de efort, astfel avand acces la acestea oriunde te-ai afla, fiind necesara doar un terminal Android, conexiunea la Internet si aplicatia gratuita Amazon Cloud Drive Photos. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un telefon bazat pe sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich si ultima versiune a aplicatiei gratuite Amazon Cloud Drive Photos, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download Amazon Cloud Drive Photos via Google Play.

Amazon Cloud Drive Photos reprezinta o aplicatie gratuita prin intermediul careia utilizatorii tabletelor Kindle sau dispozitivelor ce ruleaza sistemele de operare Android  au acces la serviciile de cloud storage Amazon. Serviciile de cloud storage permit utilizatorilor sa-si salveze in baza unui cont fisierele dorite pe serverele Amazon, astfel incat acestea sa poate fi accesate oricand, de oriunde, foarte rapid si usor, nefiind necesara decat o conexiune la Internet si un terminal compatibil. Gratuit, Amazon Cloud Drive ofera o capacitate de stocare online de 5GB, spatiu in care pot fi stocate fotografii, documente personale, fisiere de backup sau orice alte fisiere pe care trebuie sa le ai oriunde cu tine, insa versiunea Photos a aplicatiei, destinata terminalelor mobile, ofera momentan suport doar pentru incarcarea, vizualizarea si descarcarea fotografiilor preferate din cloud. De asemenea, interfata aplicatiei gratuite Amazon Cloud Drive Photos este prietenoasa si foarte simplu de folosit.

Concret, acest tutorial ne invata etapele vizualizarii, incarcarii si descarcarii fotografiilor preferate din cloud-ul Amazon, prin intermediul aplicatiei gratuite Amazon Cloud Drive Photos, instalata in telefonul sau tableta personala cu sistem de operare Android, astfel incat sa ai oriunde cu tine cele mai noi, reusite sau amuzante fotografii. Citeste cu mare atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare si instalare al clientului Amazon Cloud Drive pentru Windows, alaturi de pasii crearii unui cont gratuit Amazon, urmand acest link: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/662-5gb-stocare-online-gratis-cu-amazon-cloud-drive.html.
Atentie: Aceasta aplicatie necesita conexiune la Internet permanenta pentru a rula!

Pasul 1. Acceseaza aplicatia gratuita Amazon Cloud Drive Photos, descarcata si instalata in telefonul sau tableta ta cu sistem de operare Android prin intermediul platformei Google Play si actioneaza butonul Sign in to Amazon pentru a te loga la serviciile Amazon cu ajutorul contului tau gratuit:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 2. Introdu in campurile aferente datele contului tau Amazon, dupa care avanseaza cu un tap pe butonul Sign in:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 3. Citeste termenii licentei de utilizare a serviciilor de cloud storage Amazon, apoi continua prin apasarea butonului Accept:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 4. Amazon Cloud Drive Photos ofera o functie interesanta prin intermediul careia la fiecare conectare a dispozitivului tau Android la reteaua WiFi, toate fotografiile tale existente in memoria terminalului vor fi automat urcate in cloud-ul Amazon, intr-un mediu securizat si usor accesibil de oriunde. Pentru a activa aceasta functie, apasa butonul Ok. Pentru exemplu, noi nu vom alege activarea acestei functii si vom continua cu un tap pe link-ul No thanks, turn it off:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 5. In acest moment, serviciile de cloud storage Amazon si aplicatia gratuita Amazon Cloud Drive Photos pentru Android pot fi utilizate. Continua apasand butonul Device:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 6. Amazon Cloud Drive Photos te va redirectiona catre galeria cu fotografii stocate in telefonul sau tableta ta Android. Selecteaza si deschide cu cate un tap, in functie de preferinte, un album de fotografii si o fotografie a acestuia:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 7. Odata afisata fotografia aleasa pe intreg ecranul terminalului tau Android, apasa butonul Menu (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Home si Back) si selecteaza functia Upload to Cloud Drive pentru a porni procesul de uploadare a fotografiei in mediul online Amazon:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 8. Asa cum se poate observa in imaginea de mai jos, procesul de urcare al fotografiei pe serverele Amazon este specificat in bara de notificari a telefonului sau tabletei tale Android. Asteapta ca notificarea procesului de upload sa disparata, apoi intoarce-te la galeria cu fotografii cu ajutorul butonului Back (amplasarea acestuia difera de la telefon la telefon; in marea majoritate a cazurilor acesta se regaseste langa celelalte butoane standard ale telefoanelor bazate pe platforma Android: Menu si Home):

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 9. Acceseaza butonul Cloud pentru a avansa catre galeria albumelor si fotografiilor salvate in cloud-ul Amazon:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 10. Aici vei regasi acum proaspata fotografie incarcata anterior in cloud-ul Amazon Cloud Drive, ce poate fi vizualizata foarte simplu cu un simplu tap pe aceasta. Urmeaza exemplificarea procesului de descarcare a albumelor si fotografiilor din cloud in telefonul sau tableta personala Android. Actioneaza butonul Menu al terminalului tau Android si acceseaza butonul Save to device:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Pasul 11. Selecteaza manual, cu un tap, albumele pe care doresti sa le descarci din cloud-ul Amazon Cloud Drive in memoria terminalului tau Android, apoi apasa butonul Download pentru a demara procesul de descarcare:

Utilizare Amazon Cloud Drive Photos pentru Android

Aceasta a fost prezentarea etapelor vizualizarii, incarcarii si descarcarii fotografiilor preferate din cloud-ul Amazon, prin intermediul aplicatiei gratuite Amazon Cloud Drive Photos, instalata in telefonul sau tableta personala cu sistem de operare Android. Acum Amazon iti pune la dispozitie serviciile de stocarea online, in limita celor 5GB, astfel incat sa ai oriunde cu tine cele mai noi, reusite sau amuzante fotografii.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 4.0 Ice Cream Sandwich si Amazon Cloud Drive Photos 1.3.13710g. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei Amazon Cloud Drive Photos, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: