Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM
Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM 5.0 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Acest tutorial are rolul de a ilustra pas cu pas utilizarea aplicatiei gratuite BeejiveIM pentru Android, in vederea comunicarii rapide si eficiente pe chat-ul retelei de socializare Facebook. BeejiveIM este o aplicatie ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui utilizator al retelei de socializare Facebook, intrucat usureaza mult utilizarea de pe orice terminal Android a chat-ului retelei de socializare Facebook. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un telefon bazat pe sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich si ultima versiune a aplicatiei gratuite BeejiveIM, ce poate fi descarcata si instalata prin intermediul platformei Google Play, urmand acest link: Download BeejiveIM pentru Android via Google Play.

BeejiveIM reprezinta o aplicatie gratuita ce permite utilizatorilor de terminale Android sa comunice pe chat-ul retelei de socializare Facebook cu multa usurinta si rapiditate. BeejiveIM este foarte simplu de utilizat, fie de pe telefon sau tableta, abordand o interfata moderna, aerisita si plina de optiuni ce asigura o experienta foarte placuta si completa.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa configuram si sa utilizam aplicatia gratuita BeejiveIM pe telefonul sau tableta personala Android, astfel incat sa putem comunica simplu si eficient pe chat-ul retelei de socializare Facebook. Nu este necesar decat sa citesti cu atentie pasii urmatori:

Atentie: Aceasta aplicatie necesita conexiune la Internet permanenta pentru a rula!

Pasul 1. Acceseaza aplicatia BeejiveIM, descarcata si instalata in dispozitivul tau Android prin intermediul platformei Google Play si apasa butonul Facebook, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 2. Insereaza in campurile aferente datele contului tau Facebook, apoi actioneaza butonul Log in:

Nota: In cazul in care nu ai creat deja un cont personal Facebook, apasa link-ul Sign Up for Facebook si completeaza formularul cu datele necesare pentru a crea unul acum.

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 3. Autorizeaza activitatea aplicatiei gratuite BeejiveIM cu un simplu tap pe butonul Log In: 

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 4. Autorizeaza permisiunile necesare utilizarii serviciilor chat-ului Facebook prin intermediul BeejiveIM actionand butonul Allow all:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 5. In acest moment, aplicatia gratuita BeejiveIM pentru Android este gata de utilizare alaturi de chat-ul retelei de socializare Facebook. Apasa butonul Facebook pentru a te loga cu datele contului tau la chat-ul Facebook:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 6. Aceasta este interfata tab-ului Accounts al aplicatiei BeejiveIM pentru Facebook Chat. Aici BeejiveIM ofera toate datele legate de starea contului tau Facebook, alaturi de butonul meniului cu setari generale ale aplicatiei, butonul de inserare a unui nou cont Facebook si cel de inchidere a aplicatiei, toate acestea fiind localizate in partea inferioara a paginii. Avanseaza catre tab-ul Buddy List, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 7. In cadrul acestei pagini se regaseste lista cu prieteni care sunt online si offline in cadrul chat-ului retelei de socializare Facebook. De asemenea, in partea inferioara a paginii se regasesc butoanele de cautare a unui prieten din lista, adaugare de noi prieteni si selectare de grupuri. In vederea comunicarii cu un prieten din lista Facebook Chat, nu este necesar decat un simplu tap pe numele sau avatarul acestuia:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 8. Trimiterea si primirea mesajelor pe chat-ul Facebook prin intermediul aplicatiei BeejiveIM este foarte similara cu cea a mesajelor SMS. Redactezi textul mesajului, eventual adaugi un emoticon cu ajutorul meniului dedicat, dupa care apesi butonul Send pentru a trimite mesajul. Continua apasand butonul Back evidentiat si in imaginea de mai jos:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Pasul 9. In mod automat, BeejiveIM te va redirectiona catre tab-ul Chats, in cadrul caruia se regasesc toate conversatiile deschise intre tine si prietenii tai, prin intermediul chat-ului Facebook. In subsolul ecranului telefonului sau tabletei tale Android se regasesc cele doua butoane cu ajutorul carora poti deschide o noua conversatie, sau poti sterge conversatiile deja deschise:

Comunica pe Facebook chat cu BeejiveIM

Aceasta a fost prezentarea pe scurt a configurarii si utilizarii aplicatiei gratuite BeejiveIM pe telefonul sau tableta personala Android, astfel incat sa putem comunica simplu si eficient pe chat-ul retelei de socializare Facebook. Acum poti purta conversatii cu prietenii pe Facebook Chat foarte rapid si usor, oriunde te-ai afla, cu telefonul sau tableta ta Android si aplicatia BeejiveIM.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Android 4.0 Ice Cream Sandwich si BeejiveIM 4.2.6. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a aplicatiei BeejiveIM 4.2.6, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: