Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Localizeaza-i pe cei dragi cu Android SafetyCare
Localizeaza-i pe cei dragi cu Android SafetyCare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Aplicatia Safety Care este o metoda simpla de a te asigura ca tu sau o persoana draga tie se afla in siguranta. Aceasta permite telefonului sa genereze automat smsuri de ugenta, sa trimita notificari unui contact legate de starea si neutilizarea telefonului si, cel mai important lucru, poate sa trimita date legate de locatia telefonului unui grup de personae din agenda ta de contacte.

Pe majoritatea telefoanelor Andoid aplicatia Saftey Care este preinstalata dar daca nu o gasesti in Aplicatii o poti copia gratis de pe GooglePlay.

1. Intra in Aplicatii si deschide Safety Care.  Manualul de utilizare iti va explica pe scurt cum sa folosesti aplicatia.

Safety Care pe Android

2. Citeste si accepta conditiile de utilizare.

Safety Care pe Andoid

 3. Aplicatia iti permite urmatoarele optiuni: Redirectionarea mesajelor de urgenta, Notificarea referitoare la neutilizarea telefonului si Notificarea referitoare la locatia mea.

Safety Care pe Android

 4. Alege prima optiune pentru a redirectiona mesajele de urgenta. Daca te aflii intr-o situatie critica si alegi sa suni la numarul de urgenta 112, atunci un mesaj de notificare ca acest apel a avut loc, va fi trimis si catre persoanele alese din agenda de contacte. Mesajul generat va contine atat umarul la care ai sunat, in cazul Romaniei -112, cat si ora la care ai efectuat apelul. Cel mai important este ca in sms vor fi afisate si datele GPS ale locatiei tale cu conditia sa ai activate datele, Internetul, pe telefon.

Pentru a active optiunea apasa pe butonul din dreapta sus.

Safety Care pe andoid

 

Safety Care pe andoid

5. Pentru a introduce un contact alege Adaugare contact si din agenda telefonului alege persoana pe care vrei a o anunti. Alege Finalizare dupa ce ai adaugat toate contactele pe care le doresti.

safety Care pe Andoid

safety care pe andoid

 6. Cea de a doua optiune iti permite sa trimiti unui contact date despre neutilizarea telefonului. Astfel, daca telefonul nu a fost utilizat o perioada mai mare de timp, se va genera un sms automat cu timpul de neutilizare dar si cu locatia GPS a telefonului. O alta optiune interesanta este si faptul ca smsul va fi generat si daca telefonul are sub 9% baterie. Aplicatia este extrem de buna in cazul persoanelor in varsta. Pentru activarea optiunii, se va proceda la fel ca in cazul primei aplicatii.

Safety care pe andoid

 

Safety care pe andoid

7. Poti stabili Durata neutilizarii aplicatiei la orice timp ales de tine.

safety care pe andoid

8. Ultima optiune permite generarea automata a unui mesaj  ori de cate ori contactul stabilit te suna sau este sunat de un anumit contact. Daca aveti un copil aceasta functie va ajuta sa primiti mereu date despre locatia acestuia. Activarea optiunii se realizeaza de asemenea folosind butonul din partea dreapta si adaugand un nou contact in lista.

safety care pe andoid

9. O data activata orice optiune din Safety Care, o iconita care va indica functionalitaea aplicatiei va fi mereu prezenta pe ecranul telefonului tau. Pentru a trimite toate informatiile legate de un telefon trebuie sa ai activat pe acesta datele, Internetul.

Safety Care pe andoid

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: