Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Telefoane Mobile Navigatie GPS offline pe Android cu Be-On-Road
Navigatie GPS offline pe Android cu Be-On-Road 5.0 out of 5 based on 11 votes.
( 11 Votes )

Be-On-Road Android GPS este un program gratuit de navigare GPS offline folosind harti gratuite distribuite de OpenStreetMap.org. Navigatia GPS fara conexiune la internet este foarte interesanta atunci cand internetul nu este disponibil sau este foarte scump (in roaming de exemplu).

Hartile GPS offline disponibile pentru descarcare in navigatorul GPS Be-On-Road acopera tot Pamantul si sunt foarte exacte.

Actualizarile hartilor GPS offline folosite de navigatorul GPS Be-On-Road pe Android sunt foarte frecvente si intotdeauna gratuite, astfel incat nu exista riscul sa folosesti o harta veche oriunde te-ai afla.

In plus, navigatorul GPS offline Be-On-Road ofera indicatii de orientare in limba romana.

Pentru a-ti instala navigatorul GPS gratuit Be-On-Road pe telefonul sau tableta ta cu Android urmeza pasii din tutorialul Instalare navigator GPS offline Be-On-Road Android.

Pentru a adauga harti in navigatorul GSP offline Be-On-Road pentru Android urmeaza pasii din tutorialul Adauga harti GPS offline in Be-On-Road Android.

Dupa ce ai instalat navigatorul GPS offline Be-On-Road pe Android poti incepe navigarea urmand pasii de mai jos:

Nota: Asigura-te ca destinatia catre care te indrepti precum si drumul catre ea trec prin tari ale caror harti GPS le-ai descarcat deja in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android. 

Folosind navigatorul GPS Be-On-Road pe Android poti naviga direct catre o destinatie la alegere sau poti crea o ruta adaugand puncte intermediare in sectiunea Route Planner.

Navigarea rapida direct catre destinatie:

1. Deschide navigatorul GPS offline Be-On-Road si apasa butonul Menu pentru a incepe navigarea:

navigatie-gps-android-offline-be-on-road-01

2. Alege optiunea Destination pentru a introduce destinatia finala a calatoriei tale in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android:

Alege optiunea Destination pentru a introduce destinatia finala a calatoriei tale in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android

3. Alege optiunea Address pentru a introduce adresa destinatiei tale in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android (poti introduce chiar coordonate GPS folosind optiunea Coordinates dar nu vom explica aceasta varianta in acest tutorial):

Alege optiunea Address pentru a introduce adresa destinatiei tale in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android

4. Incepe sa introduci numele orasului destinatie in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android si apoi selecteaza orasul din lista de orase prezentate:

Incepe sa introduci numele orasului destinatie in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android si apoi selecteaza orasul din lista de orase prezentate

5. Apoi introdu numele strazii pe care se afla destinatia ta. Daca nu ai o strada anume iar destinatia ta este chiar orasul ales anterior atunci alege optiunea Municipality Centre din partea de jos a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road pentru Android:

Apoi introdu numele strazii pe care se afla destinatia ta. Daca nu ai o strada anume iar destinatia ta este chiar orasul ales anterior atunci alege optiunea Municipality centre din partea de jos a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road pentru Android

6. Apasa butonul Navigate pentru a incepe navigarea GPS imediat:

Apasa butonul Navigate pentru a incepe navigarea GPS imediat

7. Asteapta cateva secunde calcularea rutei si a parametrilor de ghidare de catre navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android:

Asteapta cateva secunde calcularea rutei si a parametrilor de ghidare de catre navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android

8. Navigarea GPS va incepe imediat; in partea de jos a ecranului vei gasi informatii despre numarul de km ramasi, timpul pana la destinatie si ora estimata a sosirii iar din difuzor vei auzi indicatii de orientare atunci cand este necesar:

Navigarea GPS va incepe imediat

Adaugarea unui punct intermediar pe ruta GPS folosind Route Planner:

9. Apasa butonul Menu aflat in partea de jos a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road pe Android:

Apasa butonul Menu aflat in partea de jos a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road pe Android

10. Selecteaza optiunea Destination pentru a adauga o destinatie intermediara:

Selecteaza optiunea Destination pentru a adauga o destinatie intermediara

11. Alege optiunea Route Planner pentru a adauga o destinatie intermediara pe ruta aleasa anterior:

Alege optiunea Route Planner pentru a adauga o destinatie intermediara pe ruta aleasa anterior

12. Apasa butonul + pentru a adauga o adresa noua in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android:

Apasa butonul + pentru a adauga o adresa noua in navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android

13. Alege optiunea Address pentru a introduce o noua adresa:

Alege optiunea Address pentru a introduce o noua adresa

14. Incepe sa introduci numele orasului destinatiei intermediare iar navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android iti va prezenta o lista a tuturor localitatilor care incep cu literele introduse; alege localitatea destinatiei intermediare:

Incepe sa introduci numele orasului destinatiei intermediare iar navigatorul GPS Be-On-Road pentru Android iti va prezenta o lista a tuturor localitatilor care incep cu literele introduse; alege localitatea destinatiei intermediare

15. Alege optiunea As Waypoint pentru a introduce noua adresa ca destinatie intermediara in ruta stabilita anterior in navigatorul GPS Be-On-Road pe Android:

Alege optiunea As Waypoint pentru a introduce noua adresa ca destinatie intermediara in ruta stabilita anterior in navigatorul GPS Be-On-Road pe Android

16. Apasa pe simbolul de navigare din partea de jos a ecranului pentru a trece la navigarea pe noua ruta folosind navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android:

Apasa pe simbolul de navigare din partea de jos a ecranului pentru a trece la navigarea pe noua ruta folosind navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android

17. Asteapta cateva secunde pana ce navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android calculeaza ruta si indicatiile de orientare:

Asteapta cateva secunde pana ce navigatorul GPS offline Be-On-Road pentru Android calculeaza ruta si indicatiile de orientare

18. Navigarea GPS va incepe imediat; poti verifica ruta accesand simbolul de setari rapide din partea dreapta a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road penttu Android:

Navigarea GPS va incepe imediat; poti verifica ruta accesand simbolul de setari rapide din partea dreapta a ecranului navigatorului GPS offline Be-On-Road penttu Android

19. Apoi din meniul de setari rapide al navigatorului GPS Be-On-Road pentru Android alege optiunea de vizualizare ruta completa disponibila in partea de jos:

Apoi din meniul de setari rapide al navigatorului GPS Be-On-Road pentru Android alege optiunea de vizualizare ruta completa disponibila in partea de jos

20. Dimensiunea hartii GPS va fi ajustata astfel incat sa poti vedea ruta completa pe ecranul telefonului sau tabletei tale cu Android; in plus distanta pana la destinatia intermediara va fi afisata in coltul din stanga-sus:

Dimensiunea hartii GPS va fi ajustata astfel incat sa poti vedea ruta completa pe ecranul telefonului sau tabletei tale cu Android; in plus distanta pana la destinatia intermediara va fi afisata in coltul din stanga-sus

Nota: Inainte de orice calatorie nu uita sa iti actualizezi hartile GPS descarcate offline pe card-ul telefonului sau tabletei tale cu Android. Este foarte simplu, gratis si rapid, urmeaza pasii din tutorialul Actualizare harti GPS in Be-On-Road Android!

De asemenea pentru a adauga harti in navigatorul GSP offline Be-On-Road pentru Android urmeaza pasii din tutorialul Adauga harti GPS offline in Be-On-Road Android.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Antonel Burcea 14-08-2014 07:16
Salut,
Asa DA !
Simplu si extraordinar de eficace ! BRAVO, BRAVO, BRAVO !
FELICITARI DIN INIMA !
Cu stima A.B.
Galati
PS Pe cand si un (o) vorbitoare in limba romana la acest navigator ?
 
 
# Alex Moise 14-08-2014 16:02
Salutare, ma bucur ca iti este de folos,
Stai pe faza ca mai pregatesc inca o serie de tutoriale cu navigatorul GPS MapFactor pentru Android ;-)
Apoi vom putea face comparatii!
 
 
# Alex Moise 14-08-2014 16:04
Cat despre a 2-a limba romana - nu am informatii, este insa posibil, vad ca rusii si polonezii au deja cate doua!
 
Tutoriale noi si populare: