Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Scanarea rapida cu Avast antivirus gratis

Programul antivirus gratis Avast Free Antivirus ofera mai multe optiuni de scanare si devirusare a calculatorului tau. Cea mai simpla si mai rapida este Scanarea Rapida. Aceasta modalitate de verificare scaneaza programele activate automat la pornirea calculatorului tau, fisierele de sistem, programele rootkit si memoria calculatorului.

Atentie, pentru a putea rula operatiunea de Scanare Rapida a calculatorului cu programul antivirus gratis Avast este necesar sa il instalezi. Pentru asta vezi solutia Descarcare si instalare program antivirus gratis Avast

Pentru a efecatua Scanarea Rapida a calculatorului cu programul antivirus gratis Avast urmeaza pasii de mai jos:

Pasul 1: Porneste programul antivirus gratis Avast de la pictograma din bara de programe a calculatorului tau:

Scanare rapida cu Avast Antivirus gratis

Pasul 2: Din partea stanga a programului antivirus gratis Avast alge sectiunea SCANEAZA SISTEMUL si apoi sub-sectiunea Scanez acum. Apoi apasa pe butonul Start in dreptul optiunii Scanare Rapida pentru a porni scanarea calculatorului tau in mod rapid:

Devirusare rapida cu Avast Antivirus gratis

Pasul 3: Asteapta desfasurarea operatiunii de scanare a calculatorului. Daca doresti sa intrerupi temporar scanarea (ca sa poti copia mai repede fisiere de exemplu) o poti face apasand pe butonul Pauza:

Devirusare rapida cu Avast Antivirus gratis

Pasul 4: Daca ai intrerupt scanarea rapida a calculatorului poti relua apasand butonul Reluare:

Devirusare rapida cu Avast Antivirus gratis

Pasul 7: In final vei primi un raport de activitate cu detalii despre scanarea si devirusarea calculatorului tau folosind programul antivirus gratuit Avast:

Devirusare rapida cu Avast Antivirus gratis

In cazul in care programul antivirus gratuit Avast a gasit virusi pe calculatorul tau verifica numarul Fisierelor infectate si numarul Fisierelor sterse sau reparate. Daca numarul Fisierelor infectate este mai mare decat cel al fisierelor sterse si reparate la un loc inseamna ca au ramas cateva fisiere infectate pe calculatorul tau. In acest caz continua sa aplici alte solutii de devirusare gratuite disponibile in sectiunea Devirusare.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: