Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Convertire PDF in Word cu Free PDF to Word Converter
Convertire PDF in Word cu Free PDF to Word Converter 1.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Daca vrei sa modifici anumite fisiere pdf de pe calulatorul tau si sa le poti edita in word sau doc, poti folosi programul Free PDF to Word Converter. Poti vedea aici cum se descarca si se instaleaza acesta.

Pentru a converti un document pdf in document word sau doc, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

Pasul 1. Deschide programul Free PDF to Word Converter si alege Select file pentru a alege fisierul pdf pe care vrei sa il convertesti in doc sau Word:

Convertirea unui fisier PDF in Word cu Free PDF to Word Converter

Pasul 2. Alege fisierul si apoi apasa Open:

Convertirea unui fisier PDF in Word cu Free PDF to Word Converter

Pasul 3. Va aparea o noua fereastra in care vei vedea in partea dreapta ca fisierul tau a fost deschis. Alege tipul documentului in care Free PDF to Word Converter va converti fisierul pdf pe calculatorul tau, alege locatia unde va fi salvat fisierul si apoi apasa Convert:

Convertirea unui fisier PDF in Word cu Free PDF to Word Converter

Pasul 4. Pe ecran vei vedea un mesaj prin care esti notificat ca fisierul a fost convertit. Apasa Open File pentru a vedea fisierul:

Convertirea unui fisier PDF in Word cu Free PDF to Word Converter

Pasul 5. Fisierul convertit cu Free PDF to Word Converter a fost deschis cu Word si acum poti face modificari pe text daca ai nevoie. De asemenea, si poza poate fi editata sau eliminata din document, in cazul in care nu mai vrei sa apara: 

Convertirea unui fisier PDF in Word cu Free PDF to Word Converter

NOTA: (diacriticele nu erau recunoscute nici in docmentul pdf initial)

Cu Free PDF to Word Converter poti modifica fisierele PDF pentru a le converti in documente Word sau doc, HTML, TIFF sau JPEG. Este un program foarte util atunci cand ai de facut modificari asupra unor texte, de exemplu daca ai o prezentare pe care vrei sa o actualizezi sau un proiect asupra caruia vrei sa operezi cateva corecturi. Spor la treaba!

Acest exemplu a fost creat cu Windows XP, pasii pot diferi daca folosesti alt sistem de operare, insa raman valabili in orice situatie. 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# Popa Viorica 20-01-2015 20:33
Nu sunt un expert in programe in PC, îmi folosesc putinele cunoștințe pentru a-mi putea realiza materialele necesare la clasă și mă descurc mai greu cu limba engleză deoarece eu am studiat lb. rusă-avansați și lb. franceză-începători(așa era în anii 1970-1990)
 
Tutoriale noi si populare: