Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

TeamViewer reprezinta cel mai cunoscut program ce ofera remote access asupra oricarui calculator. Cu alte cuvinte, prin intermediul TeamViewer te poti conecta la orice calculator legat la Internet, pentru a-l controla, a avea acces la informatia acestuia sau pentru a oferii asistenta la distanta. Daca nu ai inca instalate clientul si server-ul TeamViewer, citeste intai aceste articole: Descarcare si instalare teamviewer server si Download si instalare client Teamviewer.

Pentru a controla gratis un calculator de la distanta prin intermediul unui client si a unui server TeamViewer, este necesar sa urmaresti acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza clientul TeamViewer pe calculatorul tau, in timp ce server-ul TeamViewer trebuie sa fie pornit pe calculatorul de la distanta (Schema: PC Emitator Conexiune - Client TeamViewer / PC Receptor Conexiune - Server TeamViewer) si completeaza campurile aferente cu datele necesare conexiunii, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos. Dupa completarea Partener ID si selectarea optiunii Remote control sau File transfer, apasa butonul Connect to partner pentru a demara conexiunea TeamViewer:

Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

Pasul 2. Introdu parola server-ului TeamViewer instalat pe calculatorul de la distanta si apasa butonul Log On:

Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

Pasul 3. Vei observa aparitia unei ferestre a programului TeamViewer de mari dimensiuni in care se regaseste desktop-ul calculatorului de la distanta. In acest moment, clientul tau TeamViewer s-a conectat cu succes la server-ul TeamViewer si ai control total asupra calculatorului de la distanta. In partea de sus a paginii, se regaseste meniul programului TeamViewer, ale carei optiuni pot fi folosite in functie de preferinte si nevoi. La finalizarea sesiunii de remote acces, apasa butonul X pentru a inchide conexiunea, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:

Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

Pasul 4. In continuare, actioneaza butonul Ok:

Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

Pasul 5. Pentru a inchide programul TeamViewer, click pe butonul X din coltul dreapta-sus:

Conectarea de la distanta gratis cu TeamViewer

Acestia au fost toti pasii necesari conectarii gratuite a unui client TeamViewer la un server TeamViewer, pentru a avea control asupra unui calculator aflat la distanta. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Windows 8 Developer Preview.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: