Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Modificarea si editarea pozelor side-by-side in Picasa

Pentru a modifica pozele tale folosind efectele prezentate in aceasta soluti trebuie sa ai instalat pe calculatorul tau editorul de poze Picasa. Pentru a instala Picasa pe calculatorul tau urmeaza solutia "Download si instalare Picasa".

Editorul foto gratuit Picasa pune la dispozitia celor care vor sa isi modifice fotografiile gratuit cateva ustensile pretioase, printre care asa-numita editare side-by-side. Ce inseamna de fapt acest lucru? Pozele pot fi modificate eficient si rapid in doua moduri:

Modul 1. Modificarea unei singure poze, aplicand efecte diferite asupra ei. Vei putea compara si observa direct pe ecran modificarile si vei putea alege varianta cea mai buna fara a fi nevoie sa salvezi si deschizi aceeasi fotografie de mai multe ori. Pentru acest lucru, alege editarea A|A:

Modificarea si editarea pozelor side-by-side in Picasa

Modul 2. Modificarea a doua poze simultan, pentru a vedea, de exemplu, pe care ai putea sa o folosesti pe un blog, in functie de cum arata dupa aplicarea unor anumite efecte. Pentru acest tip de editare, foloseste modul A|B:

Modificarea si editarea pozelor side-by-side in Picasa

Pentru a descarca si instala Picasa, citeste articolul de aici.

Pentru a vedea cum poti aplica mai multe efecte fotografiilor tale, citeste articolul Modificarea pozelor cu efecte in Picasa.

Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. In cazul in care folosesti alt sistem de operare si/sau navigator de internet, anumiti pasi pot diferi, insa raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: