Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe BSPlayer - redarea filmelor cu subtitrare
BSPlayer - redarea filmelor cu subtitrare 4.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

BSPlayer este printre cele mai apreciate playere din lume, fiind tradus in peste 90 de limbi. Toate versiunile sale sunt oferite gratuit utilizatorilor care vor sa vizioneze filme cu sau fara subtitrari cu BSPlayer. Unul dintre multele avantaje ale acestui program este acela ca nu solicita foarte multe resurse ale calculatorului, astfel incat el poate fi folosit cu succes si de utilizatorii care nu dispun de un computer performant.

Un alt avantaj major al BSPlayer este acela ca poate rula mai multe tipuri de fisiere, fara a fi nevoie sa instalezi codecuri separate.  Iata doar cateva dintre formatele pe care le poate reda BSPlayer: DivX, Xvid, avi, mpg, mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, 3ivx, AVC HD (avchd player), QT QuickTime mov, RM Real media, mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mp4, mpv, swf, vob and wav, mpa, mp1, mp2, mp3, Ogg, aac, DTS, Dolby Surround, ram, wma, flv (Flash si YouTube Video).

Daca nu ai inca instalat pe calculatorul tau BSPlayer pentru a viziona filme cu sau fara subtitrare pe calculatorul tau, atunci cisteste articolul Descarcarea si instalarea BSPlayer gratis.

Pentru a viziona filme in programul BSPlayer pe calculatorul tau, cu subtitrare cautata online, este necesar sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Deschide programul BSPlayer pentru redarea filmelor:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 2. Alege fisierul media pe care vrei sa il rulezi cu programul BSPlayer prin apasarea butonului Meniu si apoi Deschide:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 3. Deschide din nou meniul BSPlayer si alege submeniul Subtitrarea> Cauta subtitrari online:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 4. Se va deschide o lista cu subtitrarile disponibile pentru filmul pe care vrei sa il vizionezi cu BSPlayer. Apasa butonul Descarca fisierul ales dupa ce ai ales din lista subtitrarile care te intereseaza:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 5. Asteapta ca subtitrarile alese pentru BSPlayer sa se descrace si apoi apasa butonul Inchide:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 6. Odata revenit la fereastra principala a BSPlayer, alege submeniul Subtitrarea> Primar> Arata subtitrarea – alege una din lista pe care ai descarcat-o la pasul anterior:

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

Pasul 7. Filmul ruleaza acum cu subtitrare in BSPlayer. Vizionare placuta!

Redarea filmelor cu subtitrare in BSPlayer

De acum poti viziona filmele preferate cu subtitrare in BSPlayer gratuit. Invita-ti prietenii sa ia parte la experienta filmelor redate la o calitate superioara cu BSPlayer!

Exemplul a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: