Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Microsoft Office Live reprezinta un proiect gratuit, marca Microsoft, ce ofera posibilitatea utilizatorilor conectati la Internet sa foloseasca serviciile cunoscutei suite Office direct de pe Internet, in regim gratuit. Prin sistemul SkyDrive, Microsoft Office Live pune la dispozitie gestionarea unui cont personal in care poti crea si stoca documente Word, registre de lucru Excel, prezentari PowerPoint si blocnotes OneNote. Office Live este usor de utilizat si se creaza bazandu-se pe un cont Windows Live ID.

Pentru a te inscrie la Microsost Office Live si a utiliza serviciile acestuia, nu este necesar decat sa urmaresti acesti pasi foarte simpli:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala Microsoft Office Live la adresa http://workspace.officelive.com/ro-ro/ si apasa butonul Familiarizati-va Gratuit:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 2. Continua inscrierea la programul Microsoft Office Live, actionand butonul Incepeti gratuit:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 3. Urmeaza crearea unui cont Windows Live ID, pe baza caruia te vei inscrie in programul gratuit Microsoft Office Live. Click pe butonul Inregistrare:

Atentie: Daca ai creat deja un cont Windows Live ID, logheaza-te cu acesta in sectiunea Sign In.

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 4. Completeaza cu datele tale campii necesari inregistrarii, apoi actioneaza butonul Accept:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 5. Vei fi logat automat la programul Microsoft Office Live. In meniul superior Creare, se regasesc icoanele Word, Excel, PowerPoint si OneNote. Pentru exemplu, click pe crearea unui document Word, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 6. Introdu numele documentului Word pe care doresti sa-l creezi cu ajutorul Microsoft Office Live, dupa care apasa butonul Creare:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Pasul 7. Aplicatia Microsoft Word Live se va deschide si va fi gata de utilizare:

Microsoft Office Live - inscriere si utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari inregistrarii si utilizarii proiectului gratuit Microsoft Office Live. Acum ai la dispozitie un cont personal Office Live in care poti crea si stoca documente Word, registre de lucru Excel, prezentari PowerPoint si blocnotes OneNote. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: