Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC
FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

FreeRIP reprezinta un program gratuit de tip cd grabber. Cu alte cuvinte, FreeRIP are rolul de a converti muzica de pe un CD audio in diferite formate, cum ar fi mp3, wma, wav, vorbis, ogg sau chiar FLAC si de a o copia in calculatorul tau. FreeRIP este foarte usor de utilizat, beneficiind de o interfata simpla si concisa.

Pentru a converti si copia un CD audio in format FLAC, in calculatorul personal, urmareste acesti pasi foarte simpli si liniari:

Nota: In cazul in care nu ai instalat convertorul audio gratuit FreeRIP in calculatorul tau, citeste intai acest articol: FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 1. Introdu in unitatea optica a calculatorului CD-ul audio pe doresti sa-l convertesti in format FLAC si acceseaza convertorul audio gratuit FreeRIP. Continua prin selectarea melodiilor pe care doresti sa le convertesti si sa le salvezi in calculatorul personal, dupa care click pe sageata butonului Rip, pentru a deschide meniul de extractie si conversie:

FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC

Pasul 2. Din meniul de tip cascada, selecteaza optiunea Rip Selected Tracks To FLAC:

Nota: Convertirea si salvarea CD-ului audio in format mp3, wav, wma, ogg, sau vorbis se face in acelasi mod, fiind necesara doar selectarea formatului dorit din meniul Rip.

FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC

Pasul 3. Asteapta ca procesul de conversie si salvare a fisierelor FLAC in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Nota: Fisierele FLAC vor fi salvate de catre programul FreeRIP pe desktop-ul calculatorului tau.

FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC

Pasul 4. La finalul procesului de conversie al programului gratuit FreeRIP, se va deschide in mod automat o fereastra a desktop-ului tau, pentru a accesa directorul creat de catre convertorul audio FreeRIP. Inchide fereastra procesului de conversie din CD Audio in FLAC, prin apasarea butonului Dismiss: 

FreeRIP - convertirea unui CD audio in FLAC

Acestia au fost toti pasii necesari convertirii si copierii unui CD Audio in format FLAC, in calculatorul tau. Acum poti converti cu usurinta in formatele mp3, wma, wav, vorbis, ogg si FLAC orice CD audio. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si FreeRIP 3.66. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului FreeRIP, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: