Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Glary Utilities - Mentenanta si optimizare PC

Glary Utilities reprezinta un program complex ce are rolul de a mentine sistemul tau de operare fara probleme interne si optimizat, in vederea unei functionari cat mai bune. Glary Utilities are la baza cinci module (Clean Up & Repair, Optimize & Improve, Privacy & Security, Files & Folders, System Tools) ce ofera servicii de mentenanta calculatorului tau. De asemenea, Glary Utilities dispune de o interfata prietenoasa si usor de folosit, fiind un program recomandat chiar si utilizatorilor incepatori.

Pentru a executa o mentenanta si o optimizare rapida a calculatorului tau, prin intermediul programului gratuit Glary Utilities,  urmareste acesti simpli pasi:

Nota: In cazul in care nu ai instalat in calculatorul tau programul Glary Utilities, citeste intai acest articol: Glary Utilities - descarcare si instalare

Pasul 1. Deschide programul Glary Utilities si asigura-te ca tab-ul selectat este 1-Click Maintenance. Bifeaza modulele Registry Cleaner, Shortcuts Fixer, Startup Manager, Temporary Files Cleaner, Spyware Remover, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos, apoi click pe butonul Scan for Issues, pentru a porni procesul scanare a calculatorului tau in vederea depistarii eventualelor probleme:

Glary Utilities - Mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau

Pasul 2. Asteapta ca procesul de scanare a calculatorului tau prin intermediul programului gratuit Glary Utilities sa se incheie cu succes:

Glary Utilities - Mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau

Pasul 3. La finalul procesului de scanare in vederea depistarii problemelor calculatorului tau, actioneaza butonul Repair Problems, pentru a repara problemele identificate in sistemul de operare:

Glary Utilities - Mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau

Pasul 4. La finalul procesului de reparare, curatare si optimizare a calculatorului tau cu ajutorul programului gratuit Glary Utilities, vei observa mesajele Problems solved, Space Recovered etc. In acest moment, programul Glary Utilities a executat cu succes asupra calculatorului tau procesul de mentenanta si optimizare rapida:

Nota: Recomand executarea saptamanala a procesului de mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau.

Glary Utilities - Mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau

Acestia au fost toti pasii necesari executarii procesului de mentenanta si optimizare rapida a calculatorului tau, prin intermediul programului gratuit Glary Utilities. Acum sistemul tau de operare este in forma maxima, fiind curatat de probleme si optimizat.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Glary Utilities 2.44. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului Glary Utilities, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: