Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB
ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB 4.6 out of 5 based on 17 votes.
( 17 Votes )

ISO to USB reprezinta un program gratuit prin intermediul caruia utilizatorii pot scrie imagini ISO pe stick-urile USB, cu multa usurinta. De asemenea, ISO to USB ofera posibilitatea utilizatorilor de a crea stick-uri USB bootabile cu sistemul de operare Windows.

Pentru a scrie o imagine ISO pe un stick USB, prin intermediul programului gratuit ISO to USB, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul ISO to USB, citeste intai acest articol: ISO to USB - descarcare si instalare

Pasul 1. Deschide programul ISO to USB, instalat in calculatorul tau si apasa butonul Browse:

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Pasul 2. Selecteaza din calculatorul tau imaginea ISO pe care doresti sa o scri pe stick-ul USB, dupa care apasa butonul Open:

Nota: Pentru exemplu, a fost folosita imaginea ISO a distributiei gratuite Linux Ubuntu.

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Pasul 3. Urmeaza configurarea stick-ul USB in vederea scrierii imaginii ISO a distributiei Linux Ubuntu cu ajutorul programului gratuit ISO to USB. Selecteaza stick-ul USB in sectiunea Drive, seteaza in sectiunea File System optiunea NTFS, insereaza numele stick-ului USB in campul Volume Label si apasa butonul Burn, pentru a porni procesul de scriere a imaginii ISO pe stick-ul USB:

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Pasul 4. Vei fi informat cu privire la faptul ca orice data stocata pe stick-ul USB va fi stearsa in urma procesului automat de formatare a stick-ului USB, necesar scrierii imaginii distributiei Linux Ubuntu. Actioneaza butonul Ok pentru a continua:

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Pasul 5. Asteapta ca procesul de scriere a imaginii ISO pe stick-ul USB prin intermediul programului gratuit ISO to USB sa se incheie cu sucees:

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Pasul 6. Procesul de scriere a imaginii distributiei Linux Ubuntu pe stick-ul USB s-a incheiat cu succes. In acest moment, pe stick-ul tau USB este stocata imaginea ISO a distributiei Linux Ubuntu, aceasta fiind valabila spre accesare. Inchide fereastra printr-un click pe butonul Ok:

ISO to USB - scrierea unei imagini ISO pe stick USB

Acestia au fost toti pasii necesari scrierii unei imagini ISO pe stick-ul USB cu ajutorul programului gratuit ISO to USB. Acum poti scrie cu usurinta si rapiditate pe stick-ul tau USB orice imagine ISO de care ai nevoie. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si ISO to USB. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului ISO to USB, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: