Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Actualizeaza rapid programele cu R-Updater

R-Updater reprezinta un program gratuit special creat pentru a ajuta utilizatorii sa-si updateze cat mai rapid si usor programele instalate in calculator. R-Updater citeste toate programele instalate in calculatorul tau si cauta pe Internet, pentru fiecare in parte, ultima versiune valabila, ajutandu-te sa instalezi update-ul rapid si cu usurinta. De asemenea, programul gratuit R-Updater notifica periodic si automat utilizatorii cu privire la aparitia unor noi versiuni ale programelor folosite, usurand astfel procesul de update.

Pentru a updata programele instalate in calculatorul tau prin intermediul R-Updater, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul R-Updater, citeste intai acest articol: R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza programul gratuit R-Updater. Acesta va depista automat programele instalate in calculatorul tau pentru care exista update-uri valabile. Selecteaza toate programele din lista Updates prin bifarea optiunii Updated Software, apoi click pe butonul Update pentru a continua spre updatarea programelor:

Updateaza rapid programele cu R-Updater

Pasul 2. Programul gratuit R-Updater va deschide o pagina de Internet prin intermediul browser-ului tau in care se regaseste o lista cu programele pentru care exista update-uri valabile, alaturi de link-urile Download (link de descarcare a versiunii updatate a programului in cauza), Product page (link catre pagina oficiala de Internet a programului in cauza), Search in Google (link catre motorul de cautare Google, cu privire la programului in cauza, pentru a gasi cat mai multe informatii). Alege din lista un program caruia doresti sa-i faci update la o versiune noua, prin apasarea butonului Download. Poti executa aceste comenzi pentru fiecare program in parte, pentru a updata toata lista:

Updateaza rapid programele cu R-Updater

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Poti descarca noua versiune a programului dorit in vederea updatarii acestuia, fara sa mai pierzi timpul cautand update-ul manual pe Internet:

Updateaza rapid programele cu R-Updater 

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii programului gratuit R-Updater, in vederea updatarii programelor instalate in calculatorul tau. Acum poti updata cu usurinta si rapiditate programele dorite, fara sa mai pierzi timpul cautand date si update-uri pe Internet. R-Updater te va instiinta atunci cand update-urile devin valabile si te va trimite direct la sursa, pentru descarcare. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7, Internet Explorer 9 si R-Updater 1.2. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser/alta versiune a programului R-Updater, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: