Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Atunci cand ai nevoie de un program pentru a sterge rapid, sigur si permanent fisierele de care nu mai ai nevoie, DeleteOnClick gratuit poate reprezenta solutia ideala.

Atentie: Trebuie sa fii atent insa la fisierele pe care vrei sa le stergi, pentru ca odata sterse cu programul DeleteOnClick acestea nu mai pot fi niciodata recuperate. Sterge numai fisierele de care esti convins ca nu vei mai avea nevoie.

Fisierele sunt sterse de pe orice disk fizic vizibil in Windows, astfel ca urmele acestora nu mai pot fi gasite. De asemenea, un alt avantaj al acestui program este si acela ca prin stergerea permanenta a fisierelor se realizeaza o economie reala de spatiu pe hard disk.

Pentru a descarca, instala si sterge fisiere cu programul gratuit DeleteOnClick, trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli. Sa incepem:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.2brightsparks.com/onclick/doc.html si alege DeleteOnClick Freeware Version:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 2. Salveaza in calculatorul tau fisierul executabil al programului gratuit DeleteOnClick pentru stergerea rapida si permanenta a fisierelor:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 3. Dupa ce fisierul a fost salvat in calculatorul tau, deschide acest fisier:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 4. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o noua fereastra. Apasa butonul Run pentru a lansa executarea fisierului de instalare a programului gratuit DeleteOnClick gratuit:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 5. Pentru a putea folosi programul gratuit DeleteOnClick pe calculatorul tau, este nevoie sa fii de acord cu termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Bifeaza casuta I accept the agreement si apoi apasa butonul Next:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 6. Citeste textul pe care asistentul de instalare il afiseaza pe ecran si apoi apasa butonul Next:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 7. Alege locul unde va fi instalat programul gratuit DeleteOnClick pentru sterferea rapida si permanenta a fisierelor pe calculatorul tau si apoi apasa din nou butonul Next:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 8. Asistentul de instalare al programului DeleteOnClick gratuit te notifica despre faptul ca va crea si o scurtatura in meniul Start pentru acest program. Apasa butonul Next pentru a continua instalarea:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 9. Pentru ca instalarea programului DeleteOnClick gratuit pentru stergerea rapida si permanenta a fisierelor de pe calculatorul tau sa se finalizeze, este necesar sa restartezi calculatorul. Bifeaza optiunea Yes daca esti de acord si apoi butonul Finish:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 10. Dupa ce calculatorul tau a repornit, alege fisierele pe care vrei sa le stergi sigur si permanent din calculatorul tau, apoi apasa butonul din dreapta al mouse-ului. Vei vedea ca ai la dispozitie optiunea Securely delete. Alege aceasta optiune pentru a sterge sigur, rapid si permanent fisierele alese:

Nota: Producatorul programului DeleteOnClick pune la dispozitia utilizatorilor si o aplicatie pentru recuperarea fiserelor. Este vorba despre programul UnDeleteOnClick. Acesta este insa disponibil in varianta Trial pentru o perioada limitata si poate fi folosit ulterior doar contra cost.

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Pasul 11. Fisierele alese au fost sterse definitv. Daca vei deschide Recycle Bin (cosul de gunoi) vei observa ca aceste fisiere nu apar acolo si, de alfel, nu mai apar nicaieri in calculatorul tau:

Sterge permanent fisiere cu DeleteOnClick gratuit

Acestia au fost pasii necesari pentru instalarea si folosirea programului gratuit DeleteOnClick pentru stergerea sigura, rapida si permanenta a fisierlor de care nu mai ai nevoie. De acum poti folosi acest program ori de cate ori ai documente/fisiere pe care vrei sa le stergi definitiv din calculatorul tau.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# romeo 09-06-2012 19:44
k.....am inteles dar,eu intrebam,daca exista vreun program sau vreo solotie care sa mi stearga fisierele ce au fost stocate in memoria pc-ului..
am tot formatat pc-ul in totalitate si tot nu au fost sterse fisierele.
in afara de formatarea pc-ului,am inteles(sau citit) ca ar fi sa scot bateria de la memorie...sau cam asa ceva...
oricum nu am ce date sa pierd.
eu vreau sa sterg tot din memorie si ,dupa,instalez windows-ul..
ms si astept raspunsul dv.
cu stima!
 
 
# Manea Tiberiu 12-06-2012 15:54
Salut Romeo,

Te rog să dai mai multe detalii cu privire la modul în care ai executat formatul hard disk-ului tău ca să avem o bază de ire privind găsirea soluţiei ce se pretează în cazul tău.

Spor!
 
 
# romeo 12-06-2012 20:36
pai...
metoda clasica!!
formatez pc -ul
total
sterg toate partitiile si apoi formez...partitiile,si instalez windows ul
cam asa ar fi
dar eu as dori sa sterg tot din pc
pozele,muzica...ce erau in "d" si "e"
nu in fisierul "c"
de asta zic
dacca e vreun program care sa ma ajute sa curat TOTAL din pc
ms si astept raspunsul dv.
 
 
# Manea Tiberiu 12-06-2012 20:53
Ce versiune de Windows foloseşti? Eu înţeleg că tu vrei să formatezi partiţiile D şi E, nu doar partiţia C pe care instalezi Windows-ul. Corect? Dacă da, ai încercat să formatezi partiţiile dorite direct din Windows? (click dreapta pe partiţia pe care doreşti să o formatezi, selecteaza opţiunea Format, alege la File System: NTFS, bifează Quick Format şi eşte formatarea prin apăsarea butonului Start).

Dacă această soluţie nu rezolvă problema ta, nu ezita să ne contactezi din nou!

Spor la treabă!
 
 
# romeo 07-06-2012 08:15
as dori sa stiu,daca acest program,DeleteOnClick,strege tot din pc,adica tot ce ste din memoria pc stocat....
am gasit date si fisiere de acum4 ani,desi au fost seterse din pc,ele au fost stocate in pc!
daca nu,care ar fi programul sau solutia de a goli IN TOTALITATE MEMORIA CP.
multumesc si astept raspunsul dv.
o zi buna!
 
 
# Alex Moise 08-06-2012 10:02
DeleteOnClick sterge doar fisierele pe care le selectezi (vezi Pasul 10 mai sus). Bineinteles ca poti selecta mai multe fisiere si le poti sterge pe toate. Golirea in totalitate a memoriei permanente (hard-disk-ului adica) iti sterge si sistemul de operare Windows, fara de care nu vei mai putea folosi PC-ul!
 
Tutoriale noi si populare: