Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe DriveImage XML - Copiere partitii HDD

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Acest tutorial ilustreaza pas cu pas copierea unei partitii a hard disk-ului prin intermediul aplicatiei gratuite DriveImage XML si a unui calculator bazat pe sistemul de operare Windows 7. Copierea partitiilor este benefica atunci cand dorim sa copiem rapid si usor identitatea si continutul catre o noua partitie.

DriveImage XML reprezinta un utilitar gratuit de backup si intretinere date de pe hard disk-uri. Cu alte cuvinte, programul gratuit DriveImage XML ofera posibilitatea de a crea imagini de backup sub format XML ale partitiilor si drive-urilor logice pentru a pastra intacta integritatea datelor tale in orice situatie. De asemenea, utilitarul gratuit DriveImage XML poate copia partitii prin functia Drive to Drive, procesul fiind foarte simplu.

Pentru a copia partitiile hard disk-ului prin intermediul programul gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul gratuit DriveImage XML, citeste intai acest tutorial: DriveImage XML - descarcare si instalare.

Pasul 1. Deschide utilitarul gratuit DriveImage XML instalat in calculatorul tau si actioneaza functia Drive to Drive aflata in meniul principal:

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 2. Selecteaza cu un click drive-ul pe care doresti sa-l copiezi din lista cu partitii, apoi apasa butonul Next pentru a continua:

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 3. Vei observa aparitia asistentului de setare a procesului de copiere a partitiei hdd-ului tau prin intermediul programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML. Click pe butonul Next:

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 4. Selecteaza cu un click drive-ul destinatie in care vei copia partitia deja selectata la pasul 2, apoi apasa butonul Next pentru a continua:

Atentie: Asigura-te ca partitia destinatie selectata nu contine informatii! In caz contrar, acestea vor fi sterse automat de catre procesul de copiere.

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 5. Asigura-te ca partitia pe care doresti s-o copiezi si partitia destinatie sunt corect selectate, dupa care apasa butonul Next:

Nota: In cazul in care observi ca s-a strecurat o eroare la selectarea partitiilor, te poti intoarce oricand catre selectarea acestora prin intermediul butonului Back.

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 6. Inainte de startul procesului de copiere a partitiilor, programul de backup si intretinere date DriveImage XML te va informa cu privire la faptul ca orice informatie aflata pe partitia destinatie va fi stearsa irevocabil. Pentru a autoriza procesul de copiere, introdu numele drive-ului destinatie (exemplu: DISK0#3) in campul aferent, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 7. Procesul de copiere a pornit. Asteapta ca acesta sa se incheie cu succes:

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Pasul 8. In acest moment copierea informatiilor s-a incheiat cu succes. Finalizeaza procesul de copiere al partitiei selectate prin intermediul programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML printr-un click pe butonul Finish:

Nota: Recomandam sa citesti si tutorialul DriveImage XML - Creare backup HDD pentru a invata cum sa creezi o imagine de backup a partitiilor dorite cu ajutorul programului gratuit DriveImage XML direct pe calculatorul tau.

DriveImage XML - Copiere partitii HDD

Acestia au fost toti pasii necesari copierii unei partitii a hdd-ului tau cu ajutorul programului gratuit DriveImage XML. Acum poti copia partitiile dorite cu multa usurinta si rapiditate, fara riscul de a pierde datele. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si DriveImage XML 2.30. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului DriveImage XML, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: