Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe DriveImage XML - Creare backup HDD

DriveImage XML - Creare backup HDD

Acest tutorial reprezinta fiecare pas pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a crea un backup al datelor aflate pe hard disk-uri. Backup-ul datelor importante de pe hard disk-uri este necesar pentru a nu le pierde in caz de defectiuni sau erori. Folosindu-ne de aplicatia gratuita DriveImage XML si un calculator cu sistem de operare Windows 7 vom parcurge fiecare pas necesar in vederea crearii unei imagini de backup de tip XML.

DriveImage XML reprezinta un utilitar gratuit de backup si intretinere date de pe hard disk-uri. Cu alte cuvinte, programul gratuit DriveImage XML ofera posibilitatea de a crea imagini de backup sub format XML ale partitiilor si drive-urilor logice pentru a pastra intacta integritatea datelor tale in orice situatie. De asemenea, utilitarul gratuit DriveImage XML poate copia partitii prin functia Drive to Drive, procesul fiind foarte simplu.

Pentru a crea imagini de backup ale partitiilor prin intermediul programul gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Daca nu ai instalat in calculatorul tau programul gratuit DriveImage XML, citeste intai acest tutorial: DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 1. Deschide programul gratuit DriveImage XML instalat in calculatorul tau si actioneaza functia Backup, aflata in meniul principal:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 2. Selecteaza partitia/partitiile la care doresti sa faci backup sub forma unei imagini XML cu ajutorul programului gratuit DriveImage XML, apoi click pe butonul Next:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 3. Vei observa aparitia asistentului de setare a procesului de backup a partitiei hdd-ului tau prin intermediul programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML. Click pe butonul Next:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 4. Apasa butonul Browse, evidentiat in imaginea de mai jos, pentru a selecta destinatia imaginii XML de backup:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 5. Selecteaza destinatia dorita, apoi click pe butonul Ok:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 6. Porneste procesul de backup prin intermediul programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML actionand butonul Next:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 7. Procesul de backup a partitiei selectate este in progres; asteapta ca acesta sa se incheie cu succes:

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 8. In acest moment, programul DriveImage XML a incheiat cu succes procesul de backup al partitiei selectate. Apasa butonul Ok:

Nota: Imaginile de backup in format XML pot fi deschise si citite prin intermediul functiei Browse, aflate in meniul principal al programului gratuit DriveImage XML.

DriveImage XML - Creare backup HDD

Pasul 9. Finalizeaza si inchide fereastra procesului de backup printr-un click pe butonul Finish:

Nota: Recomandam sa citesti si tutorialul DriveImage XML - Copiere partitii HDD pentru a invata cum sa copiezi o partitie a hard disk-ului cu ajutorul programului gratuit DriveImage XML.

DriveImage XML - Creare backup HDD

Acestia au fost toti pasii necesari crearii unei imagini de backup in format XML cu ajutorul programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML. Acum poti face backup tuturor datelor tale rapid si usor. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si DriveImage XML 2.30. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului DriveImage XML, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: