Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe HDD Wipe Tool - utilizare

HDD Wipe Tool - utilizare


Aceasta solutie gratuita ilustreaza pasii necesari pentru a sterge definitiv (WIPE) toate informatiile stocate pe hard-disk-ul tau. Aceasta situatie iti poate fi necesara atunci cand vrei sa vinzi calculatorul, sa refaci structura de date a hard-disk-ului (partitiile), sa instalezi un alt sistem de operare, etc. Vom folosi pentru aceasta operatiune programul HDD Wipe Tool care va rula pe sistemul de operare Microsoft Windows 7.

Hard Disk Wipe Tool reprezinta un program gratuit produs de compania HDD Guru ce are rolul de a sterge permanent informatiile stocate pe hard disk-uri. De asemenea, Hard Disk Wipe Tool ofera posibilitatea de a verifica starea atributelor S.M.A.R.T ale hard disk-urilor cu un simplu click pe functia S.M.A.R.T. Programul gratuit Hard Disk Wipe Tool este foarte usor de folosit de catre toate categoriile de utilizatori, avand o interfata intuitiva si prietenoasa. 

Pentru a executa procesul de wipe asupra hdd-ului dorit prin intermediul programului gratuit Hard Disk Wipe Tool, urmareste acesti simpli pasi:

Atentie: Programul gratuit Hard Disk Wipe Tool poate fi descarcat de la adresa: http://hddguru.com/software/2006.04.13-HDD-Wipe-Tool/

Pasul 1. Acceseaza programul gratuit Hard Disk Wipe Tool, selecteaza cu un click hard disk-ul asupra caruia vrei sa executi procesul de wipe, dupa care apasa butonul Continue:

HDD Wipe Tool - utilizare

Pasul 2. Actioneaza butonul Wipe din meniul principal al programului Hard Disk Wipe Tool:

HDD Wipe Tool - utilizare

Pasul 3. Porneste procesul de stergere permanenta a fisierelor de pe hdd-ul selectat prin apasarea butonului WIPE THIS DEVICE:

HDD Wipe Tool - utilizare

Pasul 4. Continua prin actionarea butonului Yes si autorizeaza procesul de stergere permanenta a fisierelor de pe hdd-ul selectat prin intermediul programului gratuit Hard Disk Wipe Tool:

HDD Wipe Tool - utilizare

Pasul 5. Wipe-ul hard disk-ului este acum in progres. Asteapta ca procesul de stergere permanenta a fisierelor de pe hdd-ul selectat sa se incheie cu succes:

Atentie: Procesul de wipe va sterge DEFINITIV toate informatiile stocate pe hard disk! Inaintea executarii procesului de wipe, asigura-te ca hard disk-ul este corect selectat!

HDD Wipe Tool - utilizare

Pasul 6. In acest moment, wipe-ul hard disk-ului tau cu ajutorul programului gratuit Hard Disk Wipe Tool s-a incheiat cu succes. Click pe butonul Ok pentru a inchide fereastra:

HDD Wipe Tool - utilizare

Acestia au fost toti pasii necesari executarii procesului de wipe asupra hdd-ului dorit prin intermediul programului gratuit Hard Disk Wipe Tool. Acum poti sterge definitiv informatiile de pe hard disk-uri cu multa usurinta si rapiditate. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: