Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes
Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes 4.3 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Acest tutorial are rolul de a ilustra descarcarea si instalarea dictionarelor suplimentare in programul gratuit Lingoes Translator, instalat in calculatorul personal cu sistem de operare Windows. Lingoes Translator este un program gratuit util tuturor celor ce doresc sa aiba la indemana mai multe dictionare virtuale si un multi-translator eficient care sa ajute in orice situatie. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit Lingoes Translator.

Lingoes Translator reprezinta un program gratuit dedicat tuturor tipurilor de utilizatori ce inglobeaza dictionare virtuale pentru peste 60 de limbi, alaturi de un multi-translator, atat offline cat si online, compatibil cu peste 80 de limbi. De asemenea, dictionarul si translatorul gratuit Lingoes suporta descarcarea si instalarea separata a dictionarelor dorite, traducerea textelor lungi si a expresiilor, traducerea textelor selectate din browser, pronuntia cuvintelor si a expresiilor si multe alte functii interesante si utile. Totodata, interfata programului este placuta si intuitiva, iar rasfoirea dictionarelor si traducerea textelor prin intermediul Lingoes Translator sunt procese simple si rapide.

Concret, acest articol ne invata cum sa descarcam si sa instalam noi dictionare in baza de date a programului gratuit Lingoes, astfel incat sa gasim raspunsul intrebarilor noastre si sa traducem texte intr-un mod cat mai rapid si eficient. Nu este nevoie decat sa citesti cu mare atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare, instalare si utilizare al dictionarului gratuit Lingoes Translator, urmand acest link: Utilizare dictionar si translator Lingoes.

Pasul 1. Acceseaza programul gratuit Lingoes Translator, instalat in calculatorul tau cu sistem de operare Windows, si apasa pe link-ul meniului Dictionaries, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 2. Pentru a putea descarca si instalata in cadrul programului Lingoes Translator dictionarele gratuite de care ai nevoie, actioneaza butonul Download From Lingoes:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 3. Dictionarul Lingoes va porni browser-ul de Internet al calculatorului tau si te va redirectiona catre site-ul oficial Lingoes, de unde poti cauta dictionarele gratuite aditionale in functie de limba dorita. Pentru exemplu, am introdus cuvantul italian in cadrul campului de cautare, apoi am apasat butonul Find Dictionary pentru a cauta dictionarele in limba italiana. Din lista cu rezultate am ales spre descarcare, cu un simplu click, dictionarul English-Italian Dictionary:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 4. Lingoes Translator ofera trei surse de descarcare a dictionarului, insa cea mai sigura si rapida este SkyDrive. Continua cu un click pe link-ul From SkyDrive, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 5. Avanseaza catre descarcarea dictionarului gratuit englez - italian, apasand butonul Descarcare:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 6. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al dictionarului dorit in cadrul programului gratuit Lingoes Translator:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 7. Bifeaza optiunile Add To "Index Group" si "Add To "Text Capture Group" pentru a activa o functionalitate sporita, apoi actioneaza butonul Ok:

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Pasul 8. In acest moment, dictionarul gratuit englez - italian, descarcat de pe site-ul Lingoes, a fost instalat cu succes in cadrul programului Lingoes Translator si poate fi utilizat imediat. De asemenea, prin intermediul butonului Install, ai posibilitatea de a instala manual dictionare suplimentare daca le ai deja descarcate in calculatorul tau si poti dezinstala dictionarele deja instalate cu ajutorul butonului Uninstall: 

Instalarea dictionarelor in translatorul Lingoes

Aceasta a fost prezentarea descarcarii si instalarii dictionarelor gratuite aditionale in cadrul programului gratuit Lingoes Translator, astfel incat sa gasim raspunsul intrebarilor noastre si sa traducem texte intr-un mod cat mai rapid si eficient. Acum poti studia rapid dictionarele dorite, alaturi de traducea cuvintelor, expresiilor si textelor din aproape orice limba cu ajutorul programului gratuit Lingoes.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si Lingoes Translator 2.8.1. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului Lingoes Translator, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: