Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer
Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer 4.8 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas necesar vizionarii fisierelor multimedia arhivate prin intermediul player-ului gratuit PotPlayer. PotPlayer se diferentiaza fata de celelalte playere multimedia prin calitate, complexitate si performanta, fiind un player ce poate reda fara probleme aproape orice material video si audio, nefiind necesara instalarea codecurilor suplimentare. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.5.35909 Beta a player-ului gratuit PotPlayer.

Daum PotPlayer reprezinta unul dintre cele mai complexe si performante playere multimedia disponibile, destinat atat utilizatorilor casual, cat si celor pretentiosi. Avand in portofoliu decodarea/accelerarea hardware si un numar impresionant de setari si optiuni, PotPlayer este capabil sa redea aproape orice format video si audio, la cea mai inalta calitate, chiar si pe sistemele mai putin performante. De asemenea, o functie foarte interesanta a player-ului este redarea directa a fisierelor multimedia arhivate (RAR/ZIP), fara a fi necesara dezarhivarea acestora. Totodata, in ciuda complexitatii acestuia, interfata player-ul PotPlayer este bine organizata si usor de utilizat chiar si pentru cei incepatori.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa vizionam/ascultam fisierele multimedia arhivate, audio sau video, cu ajutorul player-ul gratuit PotPlayer, instalat in calculatorul personal cu sistem de operare Windows, nefiind necesara dezarhivarea acestora. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare si instalare al player-ului PotPlayer, urmand acest link: PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 1. Acceseaza programul gratuit PotPlayer, instalat in calculatorul tau cu sistem de operare Windows, si apasa click-dreapta in cadrul ferestrei acestuia, dupa care actioneaza functia Open File(s). De asemenea, alternativa acestor pasi este apasarea tastei F3 a tastaturii tale:

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Pasul 2. Pentru a deschide un clip video arhivat cu ajutorul player-ului PotPlayer, este necesar sa indeplinesti pasii evidentiati in imaginea de mai jos: navigheaza catre locatia din calculatorul tau in care clipul video arhivat este stocat, selecteaza optiunea All files (*.*), ce afiseaza toate tipurile de fisiere stocate in locatia aleasa, alege cu un click arhiva clipului dorit, actioneaza butonul Open pentru a porni redarea in cadrul player-ului gratuit PotPlayer:

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Pasul 3. In acest moment, programul gratuit PotPlayer va porni redarea fisierului multimedia, chiar daca acesta este arhivat. In partea inferioara a ferestrei PotPlayer se afla consola de control, unde se regasesc toate butoanele functiilor necesare unei experiente complete (play/stop, derulare, egalizator audio etc.):  

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Pasul 4. De asemenea, cu un click-dreapta in cadrul ferestrei player-ului PotPlayer ai acces la multitudinea de meniuri, pline cu setari si optiuni, atat simple cat si complexe, ce asigura o redare de o calitate maxima si un control total asupra comportamentului player-ului:

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Pasul 5. Totodata, o alta posibilitate de deschidere si vizionare/auditie a fisierelor multimedia arhivate cu PotPlayer este simpla incarcare a acestora in player prin intermediul actiunii drag&drop:

Vizionarea clipurilor arhivate cu PotPlayer

Aceasta a fost prezentarea pasilor vizionarii/ascultarii fisierelor multimedia arhivate, audio sau video, cu ajutorul player-ul gratuit PotPlayer, instalat in calculatorul personal cu sistem de operare Windows, nefiind necesara dezarhivarea acestora.. Acum, prin intermediul PotPlayer, poti reda aproape orice fisier audio sau video, chiar si arhivat, la cea mai mare calitate posibila.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si Daum PotPlayer 1.5.35909 Beta. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului Daum PotPlayer, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: