Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Utilizare programe Utilizare Video Watermark Pro
Utilizare Video Watermark Pro 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Tutorialul de mai jos ilustreaza pasii necesari instalarii si utilizarii programului gratuit Video Watermark Pro pentru adaugarea unui marcaj care sa ateste autorul/proprietarul fisierelor video. Exemplul a fost creat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7, insa este aplicabil in aceleasi conditii si altor sisteme de operare.

Video Watermark Pro este un program gratuit, care te ajuta sa adaugi marcaje fisierelor video si sa previi folosirea neautorizata a acestora de catre alti utilizatori. Cu ajutorul acestui program poti adauga elemente personale fisierelor tale media, astfel incat sa fii sigur ca cei care il vor vizualiza stiu cine este autorul sau proprietarul lor si nu le pot folosi neautorizat.

Video Watermark Pro este o aplicatie care iti permite sa incorporezi in fisierul tau video imagini, text, logouri, semne (inclusiv animatie). Video Watermark Pro este foarte usor de folosit si are o interfata prietenoasa, astfel incat lucrul cu acesta este destul de usor pentru toti utilizatorii. Iti poti adauga elementele de identitate foarte simplu, rapid si cu minim de resurse. Video Watermark Pro este o solutie execelenta pentru protejarea identitatii fisierelor tale video. Concret, ce poti face cu Video Watermark Pro: poti introduce ca elemente de identitate in fisierele tale video: text, imagine, forme, efecte video, poti converti fisiere video, poti realiza actualizari automate.

Pentru a instala si utiliza Video Watermark Pro pe calculatorul tau, este necesar sa urmezi o serie de pasi foarte simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Folosind un browser de internet, acceseaza site-ul http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Other-VIDEO-Tools/Video-Watermark-Pro.shtml si apasa butonul Download:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 2. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o noua fereastra, de unde este necesar sa alegi un link pentru descarcarea fisierului executabil al programului Video Watermark Pro. Alege unul dintre linkurile disponibile:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 3. Odata fisierul executabil Video Watermark Pro descarcat, deschide meniul descarcari pentru a-l rula:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 4. Din lista de descarcare a navigatorului, alege fisierul Video Watermark Pro si apoi Run sau Save. In exemplul de aici am ales Run, adica rularea directa a fisierului, fara salvare in calculator:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 5. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide asistentul de instalare, care te va ghida pe parcursul intregului proces. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 6. Pentru a putea instala si folosi Video Watermark Pro pe calcualtorul tau, este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de instalare. Bifeaza acceptarea acordului si apoi apasa butonul Next pentru a continua procesul de instalare:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 7. Programul Video Watermark Pro se va instala predefinit pe partitia pe care ai sistemul de operare. Daca vrei sa schimbi aceasta locatie, apasa butonul Browse. Apasa apoi butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 8. Pe ecranul calculatorului primesti un mesaj in care esti notificat despre scurtaturile care vor fi create pentru programul Video Watermark Pro. Apasa butonul Next pentru a continua procesul de instalare:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 9. Esti intrebat daca vrei sa creezi o scurtatura a programului Video Watermark Pro pe dekstop. Daca esti de acord, bifeaza aceasta optiunea si apasa apoi butonul Next:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 10. Dupa ce programul Video Watermark Pro este instalat complet pe calculatorul tau, alege un fisier video caruia vrei sa ii aplici un watermark si deschide-l. Apasa apoi butonul Add text pentru a adauga un text acestui fisier video:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 11. Pe ecranul pe calculatorului tau se va deschide o fereastra unde poti nota textul care vrei sa apara pe film, dar si posibilitatea de a modifica tipul de text, marimea, unghiul etc. Dupa ce ai notat toate datele necesare, apasa butonul Add:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 12. Pe ecran este afisat watermark-ul (marcajul introdus la pasul anterior). Apasa butonul OK pentru a salva:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 13. Odata ales si formatat watermark-ul pentru fisierul video, apasa acum butonul Run pentru a rula fisierul cu Video Watermark Pro si a-i aplica marcajul ales:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 14. Pe ecranul calculatorului tau va aparea o noua fereastra, de unde poti alege locul unde sa salvezi noul fisier cu watermark, tipul acestuia (in exemeplul de aici am ales avi) si alte setari pentru noul fisier (atat video, cat si audio). Dupa ce ai ales toate optiunile pe care le consideri necesare, apasa butonul Run pentru a incepe salvarea nou fisier video cu watermark:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 15. Asteapta ca Video Watermark Pro sa salveze fisierul tau. Acest proces poate dura, in functie de performantele calculatorului tau si in functie de dimensiunea fisierului de convertit:

Utilizare Video Watermark Pro

Pasul 16. Iata ca noul fisier a fost salvat cu watermark si de acum, ori de cate ori va fi rulat, acesta va avea afisat marcajul ales de tine, astfel incat nimeni nu il poate reproduce/copia/modifica fara ca acesta sa aiba afisat marcajul autorului/proprietarului sau:

Utilizare Video Watermark Pro

Acestia au fost pasii necesari instalarii si utilizarii programului gratuit Video Watermark Pro pe caluclatorul tau. De acum ai la dispozitie o unealta foarte utila pentru protejarea fisierelor tale media de folosirea neautorizata sau distribuirea acestora fara acordul tau.

Nota: Tutorial realizat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7 si navigatorul Internet explorer 10. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o anumita masura, insa ei raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: