Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
UltraTWEAK
Documentatie UltraTWEAK 4.7 out of 5 based on 20 votes.
( 20 Votes )

Aceasta este pagina de deocumentatie pentru UltraTWEAK. Daca vrei doar sa descarci programul UltraTWEAK acceseaza aceasta pagina:

Download UltraTWEAK

 

Documentatie UltraTWEAK

UltraTWEAK este insumarea celor mai des aplicate corectii pentru optimizarea calculatoarelor, asa cum au rezultat din experienta ultimilor ani de activitate pentru clientii nostri.

Deoarece intrebarea "Cum sa fac sa-mi mearga mai repede calculatorul?" este cea mai frecventa cerere a clientilor nostri ne-am decis sa automatizam cele mai eficiente operatii de optimizare calculatoare intr-o aplicatie si sa o oferim gratuit clientilor nostri si intregii comunitati a utilizatorilor de calculatoare.
Scopul acestui program este aplicarea celor mai eficiente si mai comune operatiuni de optimizare a calculatorului intr-un mod cat mai simplu pentru toti utilizatorii de calculatoare, indiferent de gradul lor de cunostinte tehnice.
Programul UltraTWEAK nu isi propune sa aplice absolut toate optimizarile posibile pentru un calculator dat si nici sa ofere toate optiunile posibile pentru optimizarea calculatoarelor; misiunea UltraTWEAK este obtinerea unor rezultate semnificative rapid si cu efort minim pentru cat mai multi utilizatori!

Deoarece programul UltraTWEAK reprezinta o experienta noua si un proces in continua schimbare te invitam sa ne spui parerea ta si sa ne impartasesti rezultatele pe care le-ai obtinut in pagina noastra de Facebook!
De asemenea daca intampini probleme si ai nevoie de ajutor te rugam sa ne contactezi!

Nota:Pentru instructiuni de instalare a programului UltraTWEAK, citeste Instructiunile de instalare.
Nota: Citeste listele complete cu optimizarile si actiunile programului UltraTWEAK in istoric.

Ce reprezinta UltraTWEAK?

UltraTWEAK este un proiect creat cu scopul de a optimiza rapid si eficient calculatoarele cu sisteme de operare Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, in vederea obtinerii unei grad ridicat de responsivitate, functionalitate si rapiditate ce asigura utilizatorilor o experienta cat mai placuta si productiva. UltraTWEAK nu necesita cunostinte PC, simpla rulare a procesului de instalare fiind suficienta pentru optimizarea sistemelor de operare Windows.

Cum functioneaza UltraTWEAK?

Programul UltraTWEAK aduce o serie de modificari sistemului tau de operare chiar in momentul instalarii. Pentru a putea lua in considerare modificarile respective sistemul de operare Windows trebuie sa re-porneasca. Deoarece UltraTWEAK este un program care elibereaza resursele calculatorului el nu are componente care sa ruleze in fundal dupa instalare. In plus nu este necesar un "panou de control"  pentru ca toate optimizarile aduse contribuie la accelerarea calculatorului.

Ce modifica UltraTWEAK?

UltraTWEAK actioneaza asupra registrilor din cadrul sistemului de operare Windows pentru a-l optimiza si pentru a creste functionalitatea acestuia, alaturi de oprirea/dezactivarea serviciilor de sistem cu utilitate foarte redusa ce ruleaza inutil in fundalul sistemului de operare si stergerea fisierelor temporare ce ocupa spatiul de stocare al calculatorului tau. Pentru lista completa de modificari vezi istoricul UltraTWEAK.

De ce as folosi UltraTWEAK?

Un lucru este cert: cu totii ne dorim sa utilizam un computer cat mai rapid, functional si performant care sa ne satisfaca toate nevoile intr-un timp cat mai scurt, indiferent de specificatiile hardware ale acestuia. Aplicatia UltraTWEAK a aparut fix din dorinta de a indeparta o mare parte din cauzele incetinirii si solicitarii calculatorului tau, optimizand si curatand PC-ul de fisierele reziduale acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, UltraTWEAK este gratuit, foarte usor de instalat, nu necesita mentenanta sau alte actiuni, iar optimizarea calculatorului tau cu sistem de operare Windows se executa instantaneu, in momentul instalarii.

Cui i se adreseaza UltraTWEAK? 

UltraTWEAK se adreseaza tuturor utilizatorilor de calculatoare bazate pe sistemele de operare Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 ce doresc, in cel mai rapid si eficient mod, sa-si sporeasca performantele si functionalitatea sistemului de operare prin optimizarea registrilor si a serviciilor de sistem, alaturi de indepartarea fisierelor temporare ce incetinesc si ocupa spatiul de stocare in mod absolut inutil.

De ce UltraTWEAK si nu optimizare manuala?

Asa cum am menitonat ulterior, UltraTWEAK optimizeaza PC-urile cu sisteme de operare Windows folosindu-se de elemente ce pot fi optimizate si modificate manual, fiecare in parte. Pentru a reproduce manual setarile si procesele implementate in UltraTWEAK este nevoie de multa documentare, testare si cunostinte IT, alaturi de mult timp liber. Cu UltraTWEAK, aceste necesitati dispar, iar marele avantaj este reprezentat de executarea instantanee si automata a tuturor optimizarilor necesare in vederea obtinerii unui sistem de operare Windows mai curat, sprinten si fluent.

 Download UltraTWEAK

Tutoriale noi si populare: